Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

NBA: Το “αντίο” του Βινς Κάρτερ στο μπάσκετ! Τέσσερα ματς παίχτηκαν πριν τη διακοπή (video)

NBA: Το “αντίο” του Βινς Κάρτερ στο μπάσκετ! Τέσσερα ματς παίχτηκαν πριν τη διακοπή (video)
φωτο rEUTERS

Το ΝΒΑ ανέβαλε το υπόλοιπο της σεζόν μέχρι νεοτέρας, εξαιτίας του κρούσματος κορονοϊού στον Γκομπέρ των Τζάζ, αλλά πριν από αυτό πρόλαβαν και διεξήχθησαν τέσσερα ματς, με αυτό τον Χοκς με τους Νικς να ξεχωρίζει, αφού ίσως ήταν το τελευταίο στην καριέρα του σπουδαίου Βινς Κάρτερ.

Οι Νικς επικράτησαν των Χοκς με 136-131 (118-118 κ.δ), σε ένα συγκλονιστικό ματς, στο οποίο οι γηπεδούχοι επέστρεψαν από τον -18, αλλά τελικά λύγισαν παρά τους 42 πόντους του Γιανγκ. Το αγωνιστικό σκέλος όμως ήταν το τελευταίο που είχε σημασία στο ματς, καθώς αυτό που τράβηξε την προσοχή ήταν το γεγονός πως μάλλον αυτή ήταν η τελευταία φορά που ο Βινς Κάρτερ πάτησε το πόδι του σε παρκέ.

Ο θρυλικός Αμερικανός γκαρντ, master των καρφωμάτων, έχει ανακοινώσει ήδη πως στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από την ενεργό δράση, αλλά οι εξελίξεις μετά το κρούσμα κορονοϊού στο ΝΒΑ φαίνεται πως έφεραν το τέλος πρόωρα αφού πιθανώς δεν θα διεξαχθεί άλλο ματς μέσα στη σεζόν.

“Παράξενο βράδυ. Είμαι πραγματικά ευγνώμων για κάθε άνθρωπο που συμμετείχε στο ταξίδι 22 ετών. Αν τελειώσαμε, σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη και την υποστήριξη όλα αυτά τα χρόνια” δήλωσε αμέσως μετά το ματς ο Κάρτερ, ο οποίο μπήκε στο ματς μετά από απαίτηση του κόσμου και ευστόχησε σε τρίποντο, γνωρίζοντας την αποθέωση.

 

Τα αποτελέσματα στο ΝΒΑ

Φιλαδέλφεια 76ερς – Ντιτρόιτ Πίστονς 124-106
Μαϊάμι Χιτ – Σάρλοτ Χόρνετς 98-109
Ατλάντα Χοκς – Νιου Γιορκ Νικς 131-136 (118-118)
Ντάλας Μάβερικς – Ντένβερ Νάγκετς 113-97

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις