Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Νέα εποχή για την Φενέρμπαχτσε με Αλί Κοτς! Συντριπτική ήττα Γιλντιρίμ στις εκλογές

Νέα εποχή για την Φενέρμπαχτσε με Αλί Κοτς! Συντριπτική ήττα Γιλντιρίμ στις εκλογές

Ο Αλί Κοτς έγινε ο 33ος πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε που από σήμερα μπαίνει σε μία νέα εποχή.

Ο 51χρονος συνέτριψε τον Αζίζ Γιλντιρίμ στις εκλογές για την προεδρία της Φενέρμπατσε, και πλέον οι οπαδοί του συλλόγου περιμένουν τον “ήλιο να ανατείλει ξανά”, όπως υποσχέθηκε ο ίδιος, με αυτό το σύνθημα στην “προεκλογική εκστρατεία” του.

Πρόκειται για έναν θρίαμβο του Αλί Κοτς, ο οποίος -σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα- συγκέντρωσε 16.092 έναντι 4.644 του Αζίζ Γιλντιρίμ. Είναι χαρακτηριστικό, ότι μόλις έγιναν γνωστά τα πρώτα αποτελέσματα, ο Γιλντιρίμ αποχώρησε από το στάδιο…

Η τρυφερή στιγμή με την μικρή θαυμάστρια

Χαμογελαστός και προσιτός, ο Αλί Κοτς μιλούσε με τους φιλάθλους της Φενέρμπαχτσε που πήγαιναν να ψηφίσουν. Ωστόσο, την καρδιά του φαίνεται πως έκλεψε μια μικρή θαυμάστρια που του τραγολυδησε ένα σύνθημα που έφτιαξαν οι οπαδοί για αυτόν.

“Η Φενέρμπαχτσε είναι δική μας και θα είναι για πάντα. Ο Αλί Κοτς θα γίνει πρόεδρος και ο ήλιος θα ανατείλει”. Ο 51χρονος επιχειρηματίας την ρώτησε ποιος της το έμαθε, με εκείνη να του απαντά “ο μπαμπάς μου”. Τότε, ο Αλί Κοτς σχολίασε “όταν μεγαλώσεις, θα καταλάβεις καλύτερα το νόημα του”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις