Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

Νέα “γκέλα” για την Μπαρτσελόνα που άφησε δύο βαθμούς κόντρα στη Θέλτα (video)

Νέα “γκέλα” για την Μπαρτσελόνα που άφησε δύο βαθμούς κόντρα στη Θέλτα (video)
ΦΩΤΟ Reuters

Η Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στην έδρα της Θέλτα, για την 32η αγωνιστική της La Liga, αφού “κόλλησε” στο 2-2 με την ομάδα της Γαλικίας και πλέον η Ρεάλ Μαδρίτης έχει την ευκαιρία αύριο (28/6) να βρεθεί μόνη της στην κορυφή της βαθμολογίας. 

Παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε δύο φορές, με τον Σουάρες (20′, 67′) -αμφότερα τα γκολ προήλθαν από εξαιρετικές ενέργειες και ασίστ του Μέσι- η Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε να φύγει νικήτρια από το “Μπαλαΐδος” κόντρα στη Θέλτα, αφού ισοφαρίστηκε ισάριθμες φορές από τους Σμόλοφ (50′) και Άσπας (88′), ενώ στις καθυστερήσεις οι γηπεδούχοι έχασαν τεράστια ευκαιρία, με τον Τερ Στέγκεν να προλαβαίνει πάνω στη γραμμή το άτσαλο πλασέ του Νολίτο σε σχεδόν κενή εστία. 

Το τελικό 2-2 βρήκε τη Θέλτα να πανηγυρίζει καθώς πήρε έναν πολύτιμο βαθμό στη “μάχη” της παραμονής στη La Liga, ανεβαίνοντας στους 34 – 7 μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού- ενώ η Μπαρτσελόνα ανέβηκε μεν στους 69 και στην κορυφή της βαθμολογίας, αλλά πλέον η Ρεάλ Μαδρίτης έχει την ευκαιρία αύριο (28/6) με νίκη στην έδρα της Εσπανιόλ, να βρεθεί αυτή μόνη της στην κορυφή.

Νωρίτερα η Αθλέτικ Μπιλμπάο είχε επικρατήσει με 3-1 της Μαγιόρκα στο “Σαν Μαμές”, με γκολ των Ραούλ Γκαρθία (πεν. 16′), Σάνθετ (24′) και Βιγιαλίμπρε (90′), ενώ ενδιάμεσα είχε μειώσει στο 69′ ο Μπούντιμιρ με πέναλτι.

Οι Βάσκοι με αυτή τη νίκη έφτασαν τους 45 βαθμούς και συνεχίζουν να βρίσκονται μέσα στο… κόλπο της διεκδίκησης ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου για το Europa League.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις