Αθλητικά

Νέα κυβέρνηση: Ο Βασιλειάδης στο υφυπουργείο Αθλητισμού

Ο πρώην ΓΓ καταπολέμησης της Διαφθοράς, Γιώργος Βασιλειάδης, είναι ο νέος υφυπουργός Αθλητισμού.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Γιώργος Βασιλειάδης είναι ο νέος υφυπουργός αθλητισμού αντί του Σταύρου Κοντονή ο οποίος ανέλαβε το υπουργείο δικαιοσύνης.

Μεγάλο ρόλο στην απόφαση του πρωθυπουργού έπαιξε η εμπειρία που απέκτησε ο Γιώργος Βασιλειάδης στο πόστο του ως γγ της καταπολέμησης της διαφθοράς, με μεγάλη συμβολή στην αντιμετώπιση των τέτοιων φαινομένων.

Σημείο αναφοράς είναι η συνεργασία με το γερμανικό κρατίδιο Βεστφαλίας – Ρηνανίας με αποτέλεσμα να φτάσει στις ελληνικές Αρχές η λίστα Μπόργιανς, ενώ δημιούργησε και μια σχέση συνεργασίας με το κρατίδιο, στο οποίο έχουν σταλεί για εκπαίδευση γύρω από ζητήματα διαφθοράς Έλληνες υπάλληλοι της εφορίας.

Ο 37χρονος δικηγόρος γεννήθηκε στον Πειραιά και σπούδασε νομική στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Ακολούθως έκανε μεταπτυχιακό στην πληροφορική και τις επικοινωνίες στο Πανεπιστήμιο Strathchyde της Γλασκώβης, ενώ ειδικεύεται στο Εμπορικό Δίκαιο.

Ο νέος υφυπουργός αθλητισμού είναι αναπληρωτής συντονιστής του τμήματος Ευρωπαϊκής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ.

Πληροφορίες: ΑΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Εκουαδόρ – Γερμανία 2-1: Μεγάλη ανατροπή για τον Ισημερινό, το γκολ του Πλάτα τον στέλνει στους «32» του Μουντιάλ
Το Εκουαδόρ όχι μόνο πέτυχε τα πρώτα του γκολ στο Μουντιάλ του 2026 αλλά πήρε και το πρώτο του "τρίποντο" σε αυτό το τουρνουά, που το στείλει στην επόμενη φάση
ΦΩΤΟ reuters