Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Νέα μέτρα στον Αθλητισμό: Ποινές στις ομάδες αν δεν κάνουν χρήση μάσκας οι φίλαθλοι στα γήπεδα

Νέα μέτρα στον Αθλητισμό: Ποινές στις ομάδες αν δεν κάνουν χρήση μάσκας οι φίλαθλοι στα γήπεδα

Ο κορονοϊός προελαύνει, τα κρούσματα έφτασαν σήμερα (2/11) τα 6.700 και η Κυβέρνηση ενεργοποιεί νέα έκτακτα μέτρα από το Σάββατο (6/11).

Όπως ανακοινώθηκε από τον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη, οι ομάδες θα τιμωρούνται με ποινές αν ο κόσμος που βρίσκεται στο γήπεδο δεν χρησιμοποιεί μάσκα.

Τα γήπεδα άνοιξαν τη φετινή σεζόν για τον κόσμο, ωστόσο πολλοί είναι αυτοί που δεν τηρούν τα μέτρα προστασίας. Πλέον αν δεν τηρούνται τα πρωτόκολλα και στις κερκίδες, οι ομάδες θα θεωρούνται υπεύθυνες και θα τιμωρούνται.

“Επειδή έχει παρατηρηθεί ότι στους αθλητικούς χώρους που είναι αμιγώς για εμβολιασμένους αλλά είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας, δεν τηρείται, θα υπάρξει ποινή στις ομάδες που θα συνδυάζεται με την παρουσία φιλάθλων σε επόμενα παιχνίδια, εάν δεν τηρείται το μέτρο της χρήσης της μάσκας και των άλλων περιορισμών που πρέπει να υπάρχουν στα παιχνίδια”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης.

Υπενθυμίζεται ότι τόσο στα ανοιχτά όσο και στα κλειστά γήπεδα, δικαίωμα πρόσβασης έχουν μόνο οι πλήρως εμβολιασμένοι ή όσοι έχουν πιστοποιητικό νόσησης.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις