Τετάρτη, 24 Απρ.
22oC Αθήνα

Νέες αποκαλύψεις για Πικέ: Παρακαλούσε τον πρόεδρο της ισπανικής ομοσπονδίας να πάει στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Νέες αποκαλύψεις για Πικέ: Παρακαλούσε τον πρόεδρο της ισπανικής ομοσπονδίας να πάει στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ο Ζεράρ Πικέ δεν σταματάει να βρίσκεται στο προσκήνιο για λάθος λόγους. Σε νέα ηχητικά που αποκάλυψε το El Confidencial, ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα παρακάλεσε τον πρόεδρο της ισπανικής ομοσπονδίας να μεσολαβήσει για να παίξει με την Εθνική Ισπανίας U21 στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Όλα αυτά μόλις λίγες μέρες μετά τη δημοσίευση στοιχείων που θέλουν τον Πικέ να έχει πάρει προμήθεια 24 εκατομμυρίων ευρώ για το Σούπερ Καπ στο Ριάντ.

«Πρέπει να μου το κάνεις αυτό, Ρούμπι, εσύ πρέπει να το κάνεις για μένα, διάολε. Είμαι ενθουσιασμένος και θέλω να παίξω στους Ολυμπιακούς Αγώνες», είπε ο Πικέ στον πρόεδρο της ισπανικής ομοσπονδίας, Ρουμπιάλες.

Πέρα από το γεγονός ότι παρακάλεσε τον πρόεδρο να βγει μπροστά για να αγωνιστεί ο Πικέ στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ο πολύπειρος στόπερ της Μπαρτσελόνα φαίνεται ότι θάβει και τον Σέρβιο Ράμος, ο οποίος επιθυμούσε κι αυτός να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

«Γνωρίζεις κάτι γι’ αυτό;» ρώτησε ο Πικέ στον Ρουμπιάλες, ο οποίος του απάντησε: «Δεν έχω ιδέα. Με ξάφνιασε η είδηση. Σήμερα ήμουν με τον Ράμος. Δεν νομίζω να είναι αλήθεια.

Στη συνέχεια, βέβαια, ο Ρουμπιάλες κάλεσε πίσω τον Πικέ και τον ενημέρωσε ότι ο Ράμος επιθυμούσε όντως να είναι στο Τόκιο.

«Ναι, είναι πολύ στο στυλ του Ράμος αυτό που έγινε. Πρώτα να διαρρέει κάτι για να ασκήσει έτσι πίεση», απάντησε μετά την αποκάλυψη του Ρουμπιάλες, ο Πικέ.

Να σημειωθεί, πάντως, ότι κανείς από τους δύο αμυντικούς δεν αγωνίστηκε τελικά με την Εθνική Ισπανίας U21.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις