Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Σκάνδαλο με τον Ζεράρ Πικέ και μία «μίζα» 24 εκατομμυρίων ευρώ στην Ισπανία

Σκάνδαλο με τον Ζεράρ Πικέ και μία «μίζα» 24 εκατομμυρίων ευρώ στην Ισπανία
ΦΩΤΟ Reuters

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Ισπανία, με ένα δημοσίευμα που θέλει τον αρχηγό της Μπαρτσελόνα, Ζεράρ Πικέ, να έχει συνεργαστεί με τον πρόεδρο της ισπανικής Ομοσπονδίας για μία προμήθεια “μαμούθ” της τάξης των 24 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο διεθνής αμυντικός φέρεται να κανόνισε με τον “ισχυρό άνδρα” της Royal Spanish Football Federation (RFEF), Λουίς Ρουμπιάλες, να διεξαχθεί το ισπανικό Super Cup στη Σαουδική Αραβία, με την εταιρεία του Kosmos Holding να λαμβάνει το εν λόγω ποσό, ως media partner.

Στη δημοσιότητα βγήκαν μάλιστα και συνομιλίες των δύο πλευρών, με τον Πικέ να αναφέρει σε μία από αυτές τα εξής:

«Κοίταξε, αν είναι θέμα χρημάτων, η Ρεάλ Μαδρίτης θα δεχόταν οκτώ εκατομμύρια ευρώ. Μπορείτε να δώσετε 8 εκατομμύρια ευρώ στην Ρεάλ και οκτώ στη Μπάρτσα. Μπορείτε να δώσετε ακόμα δύο κι ένα εκατομμύρια ευρώ για τις άλλες δύο. Η ομοσπονδία θα μπορούσε να λάβει έξι εκατομμύρια ευρώ κι έτσι μπορούμε να πιέσουμε τη Σαουδική Αραβία για επιπλέον ένα-δύο εκατομμύρια ευρώ».

Από την πλευρά του, ο Ρουμπιάλες έστειλε σε μήνυμα στον Πικέ τα εξής: “Geri, συγχαρητήρια. Και δεν αναφέρομαι στο χθεσινό μεγάλο παιχνίδι ή στο γκολ σου. Εννοώ ότι έχει περάσει ήδη 12:00 και επομένως η συμφωνία με τη Σαουδική Αραβία είναι ήδη κλεισμένη. Ευχαριστώ για όλα και εδώ είμαι. Είμαι εδώ για ό,τι χρειαστείς».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις