Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Νέες βολές κατά Βασιλακόπουλου! “Πυρ” και από Βασιλειάδη

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Τη δική του φωνή διαμαρτυρίας πρόσθεσε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης , στα όσα δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΟΚ Γιώργος Βασιλακόπουλος για την μη τέλεση του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος του Μπάσκετ στην Ξάνθη, επικαλούμενος το φόβο της μουσουλμανικής μειονότητας.

«Έχω επιλέξει συνειδητά από τότε που ανέλαβα τα καθήκοντά μου να μην εμπλέκομαι σε θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων κάθε Ομοσπονδίας. Ταυτόχρονα, κάθε φορά που ανακύπτει οποιοδήποτε πρόβλημα, δίνουμε άμεσες λύσεις ώστε να προάγεται ο αθλητισμός στην πατρίδα μας.

Με αφορμή το θέμα που έχει προκύψει με τον τελικό του Κυπέλλου μπάσκετ, θα ήθελα να τονίσω ότι οι Ομοσπονδίες είναι υπεύθυνες να αποφασίσουν τον τόπο διεξαγωγής των διοργανώσεών τους. Πολύ περισσότερο θα πρέπει να πράττουν τα δέοντα σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις και να αποφεύγουν τυχόν άλλες ενέργειες ή δηλώσεις που εγείρουν σοβαρά ζητήματα, όπως το θέμα που προέκυψε με την μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης», αναφέρεται σε ανακοίνωση του κ Βασιλειάδη

Και καταλήγει: «Τέτοιες δηλώσεις, πέραν του ότι είναι εκτός πραγματικότητας, δεν προάγουν το πνεύμα του αθλητισμού και προσβάλλουν βάναυσα ένα πολύ σημαντικό κομμάτι συμπατριωτών μας και όλους εμάς που είτε έλκουμε καταγωγή από την περιοχή είτε έχουμε ζήσει και βιώσει την αρμονική συμβίωση, την ομορφιά και την πολυχρωμία της περιοχής».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε