Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Νεϊμάρ: Αντιμέτωπος με δύο χρόνια φυλακή!

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Μεγάλα μπλεξίματα για Νεϊμάρ! Ο δημόσιος κατήγορος, Ζοζέ Περάλς ζητάει τη διετή φυλάκιση του Βραζιλιάνου επιθετικού και του πατέρα του, καθώς, όπως αυτός υποστηρίζει, αμφότεροι ήξεραν για τις παρατυπίες στην μεταγραφή του απ’ τη Σάντος στην Μπαρτσελόνα.

Εκτός απ’ την ποινή φυλάκισης, ο Νεϊμάρ καλείται να πληρώσει και πρόστιμο ύψους 10.000.000 ευρώ! Από τον Περάλς δεν ξεφεύγει ούτε ο τότε πρόεδρος της Μπαρτσελόνα Σάντρο Ροσέλ, μιας και προτείνει την πενταετή κάθειρξη του, ενώ αντιμέτωπος με τις κατηγορίες είναι και ο νυν διοικητικός ηγέτης των Καταλανών , Ζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου, ο οποίος εκείνη την περίοδο είχε ρόλο συμβούλου.

Να σημειωθεί πως η υπόθεση του Νεϊμάρ ήρθε στο φως της δημοσιότητας, όταν έγινε γνωστό το πραγματικό ποσό της μετεγγραφής του Νεϊμάρ από τη Σάντος στην Μπαρτσελόνα. Οι “μπλαουγκράνα” υποστήριζαν πως το κόστος ήταν 57.100.000 ευρώ, ενώ στην πραγματικότητα ήταν 17.000.000 ευρώ, μιας και το υπόλοιπο ποσό δόθηκε στον Νεϊμάρ και την οικογένεια του.

Αυτό σημαίνει πως η εταιρεία “DIS”, που κατείχε το 40% των δικαιωμάτων του Βραζιλιάνου επιθετικού, εξαπατήθηκε, καθώς δεν πήρε ποτέ το ποσό που της αναλογούσε από τη μετακίνηση του Νεϊμάρη στην Μπαρτσελόνα.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε