Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

«Νεϊμάρ και Μπαπέ δεν έχουν δικαιολογία να φύγουν από την Παρί» είπε ο Αλ Κελαϊφί

«Νεϊμάρ και Μπαπέ δεν έχουν δικαιολογία να φύγουν από την Παρί» είπε ο Αλ Κελαϊφί
ΦΩΤΟ Reuters

Η Παρί Σεν Ζερμέν απέκλεισε μετά την Μπαρτσελόνα και την Μπάγερν Μονάχου στο Champions League και είναι πια μεταξύ των φαβορί για την κατάκτησή του, γεγονός που επέτρεψε στον ιδιοκτήτη της να κάνει και μία… νύξη για τους Νέιμαρ και Εμπαπέ.

Οι Παριζιάνοι θέλουν να κρατήσουν αμφότερους στην ομάδα, παρά τις “σειρήνες” για τη μετεγγραφή τους και ο Αλ Κελαϊφί είπε ότι πλέον δεν έχουν δικαιολογία να φύγουν, αφού η Παρί τους προσφέρει τα πάντα.

Οι δηλώσεις του ιδιοκτήτη της Παρί

«Στόχος μας είναι να πάμε στον τελικό και να κερδίσουμε το Champions League. Απόψε, ήταν υπέροχο αυτό που συνέβη. Θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει τρία ή τέσσερα γκολ, αλλά στο τέλος προκριθήκαμε. Πήραμε την πρόκριση επί της Μπαρτσελόνα και της Μπάγερν Μονάχου, αυτό σημαίνει πολλά. Είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα. Όλοι έχουν κάνει υπέροχη δουλειά. Οι παίκτες έδωσαν τα πάντα.

Έχουμε επενδύσει πολλά στο κλαμπ για να κερδίσουμε το Champions League και όλους τους διαθέσιμους τίτλους. Ο Νεϊμάρ και ο Μπαπέ δεν έχουν καμία δικαιολογία να φύγουν. Έχουμε πραγματικά τα πάντα για να κερδίσουμε όλες τις διοργανώσεις. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Το μυστικό είναι δουλειά. Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις