Αθλητικά

Νέο πρόβλημα στην ΑΕΚ με Αλμπάνη

Ο Χρήστος Αλμπάνης ήταν το νέο πρόβλημα που προέκυψε για την ΑΕΚ από τις προπονήσεις στα Σπάτα, καθώς ο Έλληνας μεσοεπιθετικός ένιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς.

Ο Αλμπάνης προστίθεται έτσι στους Αραούχο, Κλωναρίδη και Οικονόμου, οι οποίοι και αντιμετώπισαν επίσης προβλήματα τραυματισμών, στην επιστροφή τους στις προπονήσεις της ΑΕΚ, μετά τη διακοπή για τον κορονοϊό.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΑΕΚ

Oι Μάριος Οικονόμου και Βίκτωρ Κλωναρίδης ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ ο Χρήστος Αλμπάνης ένιωσε κατά τη διάρκεια της προπόνησης κάποιες ενοχλήσεις στους δεξιούς προσαγωγούς.

Ο Σέρχιο Αραούχο έκανε και σήμερα πρόγραμμα αποκατάστασης με τρέξιμο και μπάλα. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά. Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 18.00.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Το Ευρωμπάσκετ Γυναικών στην ΕΡΤ
Η Εθνική Γυναικών δίνει το «παρών» στη διοργάνωση, με τους αγώνες να πραγματοποιούνται στο ΣΕΦ απέναντι στις Γαλλία, Τουρκία και Ελβετία, με στόχο μια δυναμική παρουσία και πρόκριση στη φάση των νοκ άουτ
ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ