Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Νέο σενάριο για Λιβάγια: “Συμφώνησε με Φενέρμπαχτσε για 2 εκατομμύρια ευρώ” (pic)

Νέο σενάριο για Λιβάγια: “Συμφώνησε με Φενέρμπαχτσε για 2 εκατομμύρια ευρώ” (pic)
ΦΩΤΟ intime

Οι Τούρκοι συνεχίζουν τα σενάρια για τον Μάρκο Λιβάγια και τη Φενέρμπαχτσε, με νέο δημοσίευμα να επισημαίνει ότι ο Κροάτης επιθετικός απέρριψε πρόταση ανανέωσης από την ΑΕΚ και συμφώνησε με τον τουρκικό σύλλογο έναντι 2 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο.

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε επαφές με τον Λιβάγια για την επέκταση του συμβολαίου του, το οποίο και ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι, αλλά εδώ και ένα μήνα στην Τουρκία τον συνδέουν καθημερινά με τη Φενέρμπαχτσε.

Το νέο δημοσίευμα για Λιβάγια

«Ο 27χρονος επιθετικός έδωσε τα χέρια με την Φενέρμπαχτσε για 2 εκατομμύρια ευρώ. Τώρα μένει να πειστεί η ΑΕΚ. Οι Έλληνες αντιδρούν στην πρόταση της Φενέρ, αλλά η διοίκηση είναι αποφασισμένη να ολοκληρώσει τη μεταγραφή.  Η μεταγραφή του Μάρκο Λιβάγια στην Φενέρμπαχτσε έχει εισέλθει στο τελικό στάδιο. Ο 27χρονος επιθετικός, αρνήθηκε την προσφορά επέκτασης της σύμβασης 1,2 εκατομμυρίων ευρώ της ΑΕΚ, ο οποίος κέρδισε 800 χιλιάδες ευρώ και έδωσε τα χέρια με τη Φενέρμπαχτσε για 2 εκατομμύρια ευρώ.

Κοντά στο εκατομμύριο η προσφορά της ΑΕΚ στον Λιβάγια

Στις ειδήσεις στον ελληνικό τύπο, σημειώθηκε ότι η ΑΕΚ ήταν αντιδραστική στο ενδιαφέρον της Φενέρ γιατί προσέλκυσε τον παίκτη πρώτα. Ο παίκτης φέρεται να είπε για να πείσει την ΑΕΚ “την επόμενη χρονιά θα μπορώ να πάω δωρεάν, αφήνω χρήματα στα ταμεία τώρα. Να είστε ικανοποιημένοι με την μεταγραφή μου στην Φενέρ”. Η τουρκική ομάδα περιμένει τα ευχάριστα νέα για τον Λιβάγια, ώστε να υπογράψει μόλις καταφέρει να σπάσει το συμβόλαιο του με τους γείτονες».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις