Κυριακή, 5 Μαΐ
22oC Αθήνα

Νέο χειρουργείο για Τάιγκερ Γουντς

Νέο χειρουργείο για Τάιγκερ Γουντς

Ο Τάιγκερ Γουντς, ανακοίνωσε ότι την Τετάρτη (18/4) υποβλήθηκε σε νέα χειρουργική επέμβαση στο δεξί του πόδι, προκειμένου να αποκαταστήσει τον τραυματισμό που υπέστη σε τροχαίο ατύχημα το 2021.

Με ανάρτηση του στον λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter, ο διάσημος Αμερικανός γκόλφερ, ανέφερε ότι υποβλήθηκε σε «μια διαδικασία σύντηξης του αστραγάλου για την θεραπεία της μετατραυματικής αρθρίτιδας από προηγούμενο κάταγμα στο συγκεκριμένο σημείο».

Σημειώνεται, πως η υποαστραγαλική άρθρωση βρίσκεται ακριβώς κάτω από την άρθρωση του αστραγάλου και μια σύντηξη μπορεί να προσφέρει ανακούφιση από τον πόνο.

«Ο Τάϊγκερ αναρρώνει τώρα και ανυπομονεί να αρχίσει την αποκατάστασή του», σύμφωνα με την σχετική ανάρτηση, χωρίς να διευκρινίζεται ο χρόνος που θα απαιτηθεί για την αποθεραπεία.

Ο 47χρονος Γουντς, αποχώρησε στις αρχές Απριλίου στον τρίτο γύρο του Masters Augusta, μία διοργάνωση που έχει κερδίσει πέντε φορές στην καριέρα του, λόγω επιδείνωσης του τραυματισμού στο πόδι.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Γουντς, είχε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα στις 23 Φεβρουαρίου 2021 κοντά στο Λος Άντζελες, όταν έχασε τον έλεγχο του οχήματος του, με αποτέλεσμα να υποστεί πολλαπλά κατάγματα στα πόδια και ιδιαίτερα στο δεξί.

Εκτοτε, έχει συμμετάσχει μόνο σε πέντε τουρνουά και τερμάτισε μόνο δύο φορές, ενώ το επόμενο μεγάλο τουρνουά, το Πρωτάθλημα PGA στο Oak Hill (σ.σ. στην πολιτεία της Νέας Υόρκης) έχει προγραμματισθεί για τις 18-21 Μαΐου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις