Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Νίκη… χρυσάφι η Ξάνθη! Πάει σε “τελικό” με Πανιώνιο (video)

Νίκη… χρυσάφι η Ξάνθη! Πάει σε “τελικό” με Πανιώνιο (video)

Μεγάλη νίκη κόντρα στον Ατρόμητο πήρε η Ξάνθη. Οι Ακρίτες επικράτησαν στο εξ αναβολής ματς για τα play out με “σρυσό” σκόρερ τον Μπαριέντος, ξεπέρασαν στη βαθμολογία τον Παναιτωλικό και πάνε στον “τελικό” με τον Πανιώνιο για να… σώσουν την κατηγορία!

Μεγάλη νίκη με 1-0 σημείωσε η Ξάνθη επί του Ατρομήτου, την πρώτη της στα play off της Superleague. Οι δυο ομάδες είχαν ελάχιστες καλές προσπάθειες, αλλά το τελικό αποτέλεσμα δίνει το “φιλί της ζωής” στην ακριτική ομάδα που βρέθηκε σε ιδιαίτερα δεινή θέση μετά την αφαίρεση των 12 βαθμών.

Η Ξάνθη βρήκε τη λύση στο 77΄. Ο Ζαν Μπαριέντος πήρε μπροστινή μπαλιά από τον Στάρτζεον και με ψύχραιμο σουτ αιφνιδίασε τον Μανδά -από τον οποίο έφυγε η μπάλα- για το τελικό 1-0.

Στο 90΄+4 από ωραία ενέργεια του Γκαργκαλατζίδη ο Στάρτζεον σε κενή εστία δεν κατάφερε να προωθήσει την μπάλα στα ανυπεράσπιστα δίχτυα του Ατρομήτου και να ολοκληρώσει την προσπάθεια.

Οι Θρακιώτες πανηγύρισαν για το “τρίποντο” και πλέον βλέπουν με μεγαλύτερη αισιόδοξα την συνέχεια, την ώρα που ο Ατρόμητος παραμένει χωρίς νίκη στα play out.

Η ομάδα του Καραγεωργίου «καβάλησε» εκ νέου τον Παναιτωλικό, βρίσκεται πλέον στο +4 από τον τελευταίο Πανιώνιο και πάει το Σάββατο στη Νέα Σμύρνη για να παίξει… τελικό παραμονής στην κατηγορία με τος Νεοσμυρνιώτες, που “καίγονται” για τους βαθμούς.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ PLAY OUT

7. Αστέρας 35

8. Ατρόμητος 34

9. ΑΕΛ 33

10. Λαμία 31

11. Βόλος 30

12. Ξάνθη 22

13. Παναιτωλικός 21

14. Πανιώνιος 18

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις