Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Νίκησε την ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ – Αήττητη η τρομερή “ασπρόμαυρη” Κ19

Νίκησε την ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ – Αήττητη η τρομερή “ασπρόμαυρη” Κ19

Το “πέντε στα πέντε” στο πρωτάθλημα της Κ19 έκανε ο ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία επικράτησε εκτός έδρας της ΑΕΚ με 1-0 κι έδωσε συνέχεια στο απίστευτο αήττητο σερί της.

Η Κ19 του ΠΑΟΚ πλησιάζει τα τρία χρόνια (!) χωρίς ήττα. Ούτε η ΑΕΚ κατάφερε να σταματήσει τον Δικέφαλο του Βορρά, ο οποίος πήρε νίκη, χάρη σε μία εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γκορτεζιάνι στο 78ο λεπτό, με τον ίδιο παίκτη, να κερδίζει την εσχάτη των ποινών ένα λεπτό νωρίτερα. 

Με τη νίκη αυτή, ο ΠΑΟΚ έκανε το 5/5 στο πρωτάθλημα της Κ19 και είναι στην κορυφή με 15 βαθμούς, ενώ η ΑΕΚ έμεινε στους πέντε βαθμούς.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕΚ (Η. Καλοπήτας): Αγγελόπουλος, Κάτσικας(82′ Κανελλόπουλος), Ματζουρανάκης, Κώτσιος, Αρβανίτης(39′ Λαέρτ Πάπα), Ποζατζίδης, Ρουκουνάκης, Κοσίδης, Κορομηλάς(72′ Τσαρούχας), Γεωργέας(82′ Χριστόπουλος), Τσιαχματιώτης

ΠΑΟΚ (Π. Γκαρσία): Μπαλωμένος, Παναγιώτου, Μανωλιούδης, Τσοπούρογλου, Γιαξής, Αβεντισιάν, Κούτσιας (72΄ Κωνσταντέλιας), Κουτεντάκης, Γκορτεζιάνι (83΄ Κιτσάκης), Γρόσδης (83΄ Πιπιλιάρης), Βρακάς (65΄ Πανίδης).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις