Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Νίκος Πιτσίλκας: Επιτέθηκαν με εκρηκτικούς μηχανισμούς στο κατάστημα του υπεύθυνου διαιτησίας της ΕΟΚ

Νίκος Πιτσίλκας: Επιτέθηκαν με εκρηκτικούς μηχανισμούς στο κατάστημα του υπεύθυνου διαιτησίας της ΕΟΚ
Intime/onlarissa.gr

Σοβαρές υλικές ζημιές προκάλεσε η επίθεση -με εκρηκτικούς μηχανισμούς– που έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής (23.04) στο κατάστημα με ρούχα που διατηρεί ο υπεύθυνος διαιτησίας της ΕΟΚ, Νίκος Πιτσίλκας, στη Λάρισα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του onlarissa.gr, άγνωστοι τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό έξω από την τζαμαρία του καταστήματος που διατηρεί ο υπεύθυνος διαιτησίας της ΕΟΚ, Νίκος Πιτσίλκας.

Η έκρηξη έγινε γύρω στις 5:10 και ο δυνατός θόρυβος που προκλήθηκε αναστάτωσε τους κατοίκους που διαμένουν στη συνοικία της Φιλιππούπολης, οι οποίοι ειδοποίησαν άμεσα Πυροσβεστική και Αστυνομία.

Από την έκρηξη δεν ξέσπασε κάποια φωτιά, με την κατάσταση να τίθεται γρήγορα υπό έλεγχο. Υπήρξε αναφορά μόνο για υλικές ζημιές και όχι για κάποιο τραυματισμό. Η Αστυνομία εντόπισε εκρηκτικούς μηχανισμούς και διεξάγει έρευνα για τα αίτια του συμβάντος και τον εντοπισμό των δραστών.

Ο Νίκος Πιτσίλκας υπήρξε για χρόνια διεθνής διαιτητής διευθύνοντας μεταξύ άλλων τελικούς Μουντομπάσκετ και Ευρωμπάσκετ. Έχει διατελέσει πρόεδρος της ΚΕΔ και αρχιδιαιτητής της VTB League, ενώ από τον περασμένο Οκτώβριο έχει την θέση του ειδικού συμβούλου της ΕΟΚ για την ανάπτυξη της διαιτησίας όντας ουσιαστικά ο υπεύθυνος διαιτησίας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις