Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Νίκος Ζήσης: «Φεύγω γεμάτος, ήμουν πιο συνειδητοποιημένος για το τέλος από τον Σπανούλη»

Νίκος Ζήσης: «Φεύγω γεμάτος, ήμουν πιο συνειδητοποιημένος για το τέλος από τον Σπανούλη»

Ο Νίκος Ζήσης μίλησε για την απόφασή του να σταματήσει το μπάσκετ σε ηλικία 37 ετών, αλλά και για το γεγονός ότι το “αντίο” του συνέπεσε με αυτό του συναθλητή του και κουμπάρου του, Βασίλη Σπανούλη.

Ο πρώην πια παίκτης της ΑΕΚ, αλλά και των Σιένα, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Μπάμπεργκ -μεταξύ άλλων- βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Κάτι Τρέχει με τη Μάριον” της ΕΡΤ και σχολίασε το τέλος της καριέρας του ως παίκτης του μπάσκετ. «Φεύγω πάρα πολύ γεμάτος και νιώθω ευλογημένος που είχα την τύχη και την ικανότητα να κάνω όλη αυτή την καριέρα.

Ήταν τυχαίο ότι σταματήσαμε μαζί με τον Σπανούλη. Εγώ ήμουν πιο συνειδητοποιημένος και οι συμπαίκτες μου στην ΑΕΚ το ήξεραν στο τελευταίο ματς της σεζόν. Ο Βασίλης ήταν πιο μπερδεμένος γιατί σκόπευε να αγωνιστεί και με την Εθνική Ελλάδας στο Προολυμπιακό».

Ο Ζήσης σχολίασε επίσης την προσπάθεια της Ελλάδας να προκριθεί στους Ολυμπιακούς αγώνες και τόνισε τα εξής: «Για όλα τα μέλη της αποστολής, παίχτες, προπονητές, το προνόμιο να αγωνιστείς σε Ολυμπιακούς Αγώνες είναι ένα από τα μεγαλύτερα παράσημα που μπορείς να έχεις σαν αθλητής. Τους το εύχομαι από καρδιάς».

Πηγή: ertnews.gr

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις