Κυριακή, 28 Απρ.
24oC Αθήνα

Νιου Γιορκ Νικς – Μιλγουόκι Μπακς 111-130: Πάρτι για τα «ελάφια»

Νιου Γιορκ Νικς – Μιλγουόκι Μπακς 111-130: Πάρτι για τα «ελάφια»

Οι Μιλγουόκι Μπακς επικράτησαν με σκορ 130-111 των Νιου Γιοκ Νικς εκτός έδρας, με τα «ελάφια» να πετυχαίνουν την έβδομη συνεχόμενη νίκη τους στο ΝΒΑ και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να σημειώνει 28 πόντους, όντας ο κορυφαίος παίκτης της ομάδας του.

Οι Μιλγουόκι Μπακς κυριάρχησαν στην Νέα Υόρκη κόντρα στους Νικς, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την παρέα του να παίρνουν την νίκη με σκορ 130-111 και να φτάνουν τις 22 νίκες στην Regular Season του ΝΒΑ.

O Γιάννης Αντετοκούνμπο με 28 πόντους, ήταν ο πρώτος σκόρερ για τα «ελάφια» τα οποία μάλιστα είχαν πλουραλισμό στην επίθεση, αφού άλλοι τέσσερεις παίκτες σημείωσαν διψήφιο αριθμό πόντων.

Ο Μπόμπι Πόρτις είχε 23, ο Κρις Μίντλετον 20, ο Ντέμιαν Λίλαρντ 19 και ο Μαλίκ Μπίσλει 19.

Για τους Νικς ο Τζέιλεν Μπράνσον πέτυχε 36 πόντους, ωστόσο με εξαίρεση τον Τζούλιους Ραντλ που σημείωσε 26, δεν είχε την ίδια συμπαράσταση από τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Πλέον οι Μπακς βελτίωσαν και άλλο το φετινό τους ρεκόρ, με τα «ελάφια» να έχουν πλέον 22 νίκες και επτά ήττες και βρίσκονται μονάχα κάτω από τους Μπόστον Σέλτικς(21-6) στην Ανατολική περιφέρεια του ΝΒΑ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις