Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Νιούελς Ολντ Μπόις – Κορίνθιανς: Λίγο έλειψε να ποδοπατηθούν οπαδοί

Νιούελς Ολντ Μπόις – Κορίνθιανς: Λίγο έλειψε να ποδοπατηθούν οπαδοί
grab/twitter

Παραλίγο να έχουμε τραγωδία στο Νιούελς Ολντ ΜπόιςΚορίνθιανς. Σοκαριστικές εικόνες, με οπαδούς να κινδυνεύουν να ποδοπατηθούν!

Η αναμέτρηση μεταξύ της Νιούελς Ολντ Μπόις και της Κορίνθιανς στο “Μαρσέλο Μπιέλσα” (0-0) για τη φάση των «16» του Copa Sudamerica αμαυρώθηκε από θλιβερές εικόνες

Σύμφωνα με όσα παρουσιάζονται σε video που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, οπαδοί εμφανίζονται να ποδοπατούνται κατά την έξοδό τους από το γήπεδο. Παρά το σοκαριστικό θέαμα, τα ΜΜΕ της Αργεντινής αναφέρουν ότι από θαύμα δεν σημειώθηκε τραγωδία.

 

Να αναφέρουμε ότι κατά τη διάρκεια του αγώνα υπήρχαν αναφορές για προκλήσεις μεταξύ των δύο οπαδών, με τους Αργεντινούς να κατηγορούνται για ρατσιστικές χειρονομίες προς τους αντίπαλους οπαδούς. Το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα καθυστέρησε να ξεκινήσει λόγω ρίψης αντικειμένων μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων.

Το ματς συνεχίστηκε κατόπιν παρέμβασης ποδοσφαιριστών της Νιούελς, ενώ και μετά τη λήξη του αγώνα, που βρήκε την ομάδα του Γκάμπριελ Χάιντσε να μένει εκτός θεσμού, σημειώθηκαν έκτροπα εκτός γηπέδου…

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις