Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Νιουκάστλ: «Ξέσπασε» η χήρα του Κασόγκι εναντίον των Σαουδαράβων που αγόρασαν την ομάδα

Νιουκάστλ: «Ξέσπασε» η χήρα του Κασόγκι εναντίον των Σαουδαράβων που αγόρασαν την ομάδα
ΦΩΤΟ Youtube

H Χατιτζέ Τζενγκίζ αναφέρθηκε στην πώληση της Νιουκάστλ σε επενδυτικό σχήμα από την Σαουδική Αραβία, τη στιγμή που η ίδια μάχεται να αποδείξει πως οι Αρχές της χώρας ευθύνονται για τη δολοφονία του συζύγου της και δημοσιογράφου, Τζαμάλ Κασόγκι.

Η χήρα του δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι που δολοφονήθηκε στην Κωνσταντινούπολη το 2018, αφότου είχε ασκήσει έντονη κριτική στις αρχές της Σαουδική Αραβίας, ξέσπασε για την αποδοχή που απολαμβάνουν οι νέοι ιδιοκτήτες της Νιουκάστλ και το γεγονός πως κανείς δεν νοιάστηκε για το θάνατο του συζύγου της.

«Η πώληση της Νιουκάστλ μου ραγίζει την καρδιά, είμαι πολύ απογοητευμένη. Αυτό που κάνω από τότε που δολοφονήθηκε είναι να αναζητώ δικαιοσύνη για εκείνον. Και ξαφνικά βλέπω παντού στις ειδήσεις για την πώληση της ομάδας. Μην το κάνετε αυτό. Φαίνεται πως οι οπαδοί δεν νοιάζονται για ό,τι συνέβη στον Τζαμάλ, νοιάζονται μόνο για την οικονομική κατάσταση του κλαμπ. Θέλω να τους θυμίσω πως υπάρχουν πράγματα πιο σημαντικά. Πρέπει να τους στείλετε το μήνυμα πως δεν μπορούν να αγοράσουν έτσι απλά μια ομάδα μετά από όσα έκαναν. Σεβαστείτε τη μνήμη του Τζαμάλ, που πλήρωσε το τίμημα για την ελευθερία του λόγου» δήλωσε χαρακτηριστικά. 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις