Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Νιούκαστλ – Παρί Σεν Ζερμέν 4-1 και Ντόρτμουντ – Μίλαν 0-0 για τον 6ο όμιλο του Champions League

Νιούκαστλ – Παρί Σεν Ζερμέν 4-1 και Ντόρτμουντ – Μίλαν 0-0 για τον 6ο όμιλο του Champions League
Reuters

Το σεντόνι… κουνηθεί ξανά στο «St. James’ Park» μετά από 20 χρόνια με την Νιούκαστλ να “διαλύει” με 3-1 την Παρί Σεν Ζερμέν σε ματς για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Στο άλλο ματς του 6ου ομίλου, Ντόρτμουντ και Μίλαν έμειναν στο 0-0 στη Γερμανία.

Η Νιούκαστλ πήρε έτσι μια εντυπωσιακή νίκη κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν (4-1) κι έφτασε τους 4 βαθμούς στον 6ο όμιλο του Champions League. Την ίδια στιγμή, η Μίλαν έφερνε 0-0 στην έδρα της Ντόρτμουντ κι έτσι για δεύτερο ματς στη διοργάνωση έμενε στο “Χ”. Αυτός ήταν ο πρώτος φετινός βαθμός των Βεστφαλών.

Νιούκαστλ – Παρί Σεν Ζερμέν 4-1

Παίρνοντας “ενέργεια” από τους φίλους της που γέμισαν το «St. James’ Park» η Νιούκαστλ απέκτησε… προβάδισμα νίκης στο πρώτο ημίχρονο, βάζοντας δυο γκολ στην Παρί Σεν Ζερμέν. Στο 17′ και μετά από λάθος στην άμυνα των Γάλλων, ο Ισάκ σούταρε μέσα από την περιοχή, ο Ντοναρούμα το “έβγαλε”, αλλά ο Αλμιρόν πήρε το “ριμπάουντ” κι έκανε το 1-0

Λίγα λεπτά πριν βγει το πρώτο μέρος (39′) ο Μπερν έκανε με κοντινή κεφαλιά το 2-0. Η φάση ελέγχθηκε για οφσάιντ του Γκιμαράες, αλλά το VAR είδε πως ο Μαρκίνιος τον κάλυπτε κι έτσι οι οπαδοί των γηπεδούχων πανηγύρισαν και πάλι.

Η Νιούκαστλ συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στην επανάληψη και στο 50′ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 με τον Λόνγκστυαφ να νικάει τον Ντοναρούμα. Έξι λεπτά μετά, η Παρί Σεν Ζερμέν μείωσε σε 3-1 με τον Ερνάντες, αλλά η βραδιά ανήκε στους γηπεδούχους. Ο Σκαρ διαμόρφωσε στο 90+1 το τελικό 4-1 κι έδωσε στη Νιούκαστλ την πρώτη της νίκη στη φετινή φάση των ομίλων του Champions League.

Ντόρτμουντ – Μίλαν 0-0

Ντόρτμουντ και Μίλαν είχαν ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να είναι ελαφρώς πιο απειλητικοί και τους “ροσονέρι” να χάνουν την ευκαιρία του 45λέπτου με τον Ζιρού (37′). Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε ούτε στην επανάληψη κι έτσι δεν ήρθε κάποιο γκολ.

Το 0-0 έμεινε μέχρι τέλους στο “Σιγκνάλ Ιντούνα Παρκ”, με τους “ροσονέρι” να φέρνουν το δεύτερο 0-0 στους ομίλους του Champions League.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις