Δευτέρα, 29 Απρ.
20oC Αθήνα

Νόιερ: Έστειλε φανέλα με το όνομα του σε ταξιτζή που του επέστρεψε το πορτοφόλι

Νόιερ: Έστειλε φανέλα με το όνομα του σε ταξιτζή που του επέστρεψε το πορτοφόλι
ΦΩΤΟ Reuters

Ένας ταξιτζής έκανε την καλή πράξη, επιστρέφοντας στον Μάνουελ Νόιερ το πορτοφόλι του που είχε ξεχάσει στο ταξί του, με τον Γερμανό τερματοφύλακα να μην αποδεικνύεται ιδιαίτερα γενναιόδωρος, προσφέροντας του ως ένδειξη ευγνωμοσύνης μια φανέλα με το όνομα τουυ.

Ο Μάνουελ Νόιερ, χρειάστηκε να μεταβεί με ταξί από το Μόναχο στο Λέχελ, με τον Γερμανό πορτιέρο να χάνει το πορτοφόλι του το οποίο περιείχε 800 ευρώ και μια πιστωτική κάρτα, μέσα στο όχημα.

Ο Τούρκος οδηγός ταξί, βρήκε το πορτοφόλι και πήρε την πρωτοβουλία να το επιστρέψει, ενώ χρειάστηκε να διανύσει 120 χιλιόμετρα προκειμένου να συναντήσει το διευθυντή της Μπάγερν για να παραδώσει την φανέλα, σπαταλώντας 400 ευρώ.

«Βρήκα πολλά χρήματα, μια πιστωτική κάρτα κι ένα δίπλωμα οδήγησης που άνηκε στον Νόιερ. Μετά από 10 ημέρες αφότου επέστρεψα το πορτοφόλι έφτασε στη διεύθυνση του σπιτιού μου ένα δέμα,. Στο κουτί υπήρχε μόνο μια φανέλα, κι ούτε ένα ευχαριστήριο σημείωμα. Τα παιδιά μου με κορόιδευαν, τεράστια απογοήτευση», ήταν τα λόγια του οδηγού ταξί.

Ο Νόιερ αρκέστηκε να ευχαριστήσει τον οδηγό ταξί στέλνοντας του μόνο μια υπογεγραμμένη φανέλα, ενώ σύμφωνα με τη γερμανική νομοθεσία ο ταξιτζής έπρεπε να λάβει το 5% του ποσού που είχε το πορτοφόλι.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις