Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Νότιγχαμ Φόρεστ – Τότεναμ 0-2: Διπλό για την ομάδα του Ποστέκογλου με υπογραφή Κουλουσέβσκι

Νότιγχαμ Φόρεστ – Τότεναμ 0-2: Διπλό για την ομάδα του Ποστέκογλου με υπογραφή Κουλουσέβσκι

Η Τότεναμ επικράτησε εκτός έδρας της Νότιγχαμ με 2-0 για την 17η αγωνιστική της Premier League, παρότι αγωνίστηκε με δέκα παίκτες από το 71′.

Η Τότεναμ των 10 παικτών έφυγε με το διπλό από την έδρα της Νότιγχαμ και συνέχισε με νίκη στην Premier League, χάρη στα γκολ των Ριτσάρλισον και Κουλουσέβσκι (είχε την ασίστ στο πρώτο τέρμα).

Η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου άνοιξε το σκορ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους. Μετά το γέμισμα του Κουλουσέβσκι από τα δεξιά, ο Ριτσάρλισον νίκησε στον αέρα τον Μουρίγιο, έπιασε την κεφαλιά και την έστειλε στην εστία του Τέρνερ, δίνοντας το προβάδισμα στην Τότεναμ.

Η Νότιγχαμ ισοφάρισε στο 58′ με τον Ελάνγκα, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ μετά την παρέμβαση του VAR.

Το 2-0 για την Τότεναμ ήρθε μετά από λάθος του Τρένερ, ο οποίος απομάκρυνε άστοχα μετά την πίεση του, στέλνοντας την μπάλα στον Κουλουσέβσκι, ο οποίος μπήκε στην περιοχή και σούταρε.

Στο 71′ οι Λονδρέζοι έμειναν με 10 παίκτες. Ο διαιτητής απέβαλλε με απευθείας κόκκινη τον Μπισουμά για σκληρό φάουλ στον Γκέιτς.

Η Νότιγχαμ πίεσε με παίκτη παραπάνω, αλλά δεν κατάφερε να να σημειώσει κάποιο γκολ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΝΟΤΙΓΧΑΜ: Τέρνερ, Μπόλι (67′ Γουντ), Μουρίγιο, Ενιακατέ, Γουίλιαμς, Γέιτς, Μανγκαλά (83′ Χάντσον Οντόι), Κουγιατέ (68′ Ντανίλο), Τοφολό, Ελάνγκα, Γκιμπς-Γουάιτ.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Βικάριο, Πόρο, Ρομέρο, Ντέιβις, Ουντότζι, Σαρ, Μπισουμά, Τζόνσον (32′ Σκιπ), Κουλουσέβσκι, Σον (88′ Έμερσον), Ριτσάρλισον (72′ Χέιμπιεργκ).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις