Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Νόβακ Τζόκοβιτς: Αλαλούμ με τη σύλληψη του Σέρβου στη Μελβούρνη

Νόβακ Τζόκοβιτς: Αλαλούμ με τη σύλληψη του Σέρβου στη Μελβούρνη
ΦΩΤΟ Reuters

Το αλαλούμ στην υπόθεση του Νόβακ Τζόκοβιτς συνεχίζεται, αφού στην Αυστραλία υποστηρίζουν πλέον ότι δεν υπήρξε νέα σύλληψή του και αναμένεται η απόφαση του υπουργού Μετανάστευσης.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τα αυστραλιανά “The Age” και “The Sydney Morning Herald”, που επικαλούνται πηγές από την κυβέρνηση της χώρας, ο Σέρβος τενίστας δεν έχει συλληφθεί, καθώς ακόμη εξετάζεται η περίπτωση της προσωπικής απόφασης του υπουργού για την εκ νέου ακύρωση της βίζας του.

Πάντα με βάση όσα προκύπτουν από τα ΜΜΕ της χώρας, ο Άλεξ Χοκ, έχει περιθώριο 4 ωρών για να αποφασίσει αν θα παρέμβει ο ίδιος για να ανατραπεί η ανακοίνωση του δικαστηρίου υπέρ του Νόβακ Τζόκοβιτς και να απελαθεί οριστικά από την Αυστραλία. Σημειώνεται δε, ότι σε μία τέτοια περίπτωση, ο Σέρβος τενίστας δεν θα μπορέσει να ταξιδέψει ξανά στη χώρα των καγκουρό, για μία τριετία.

Παράταση για την απόφαση

Οι νέες πληροφορίες από την Αυστραλία αναφέρουν ότι ο Νόβακ Τζόκοβιτς είναι πλέον ελεύθερος, καθώς ο υπουργός Μετανάστευσης δεν θα αποφασίσει μέσα στο περιθώριο των 4 ωρών για την απέλαση του Σέρβου τενίστα.

Σε μία τέτοια περίπτωση, ο “Νόλε” θα έμενε υπό την επιτήρηση των αρχών, αλλά η κυβέρνηση αποφάσισε να τον αφήσει ελεύθερο και να δώσει παράταση στην… αγωνία. Κι αυτό γιατί τα αυστραλιανά ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι η απόφαση για μία ενδεχόμενη προσωπική παρέμβαση του υπουργού, θα ληφθεί αύριο Τρίτη (11/01).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις