Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Ντα Σίλβα για ΑΕΚ: «Αν υπάρχει μία στιγμή να παίξω στο εξωτερικό, αυτή είναι τώρα»

Ντα Σίλβα για ΑΕΚ: «Αν υπάρχει μία στιγμή να παίξω στο εξωτερικό, αυτή είναι τώρα»

Η ΑΕΚ θα βγει στην αγορά το καλοκαίρι για την ενίσχυση της αμυντικής της γραμμής, με τους ανθρώπους της Ένωσης να έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του Νταμιέν Ντα Σίλβα για τη θέση του κεντρικού αμυντικού.

Ο 32χροννος Γάλλος αμυντικός, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τη Ρεν έστειλε το δικό του μήνυμα για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ.

Ερωτηθείς για το μέλλον του έστειλε αρχικά μήνυμα στην νυν ομάδα του, την Ρεν: «Είμαστε ακόμα στο ίδιο σημείο. Τίποτα δεν έχει αλλάξει. Αν κάτι αλλάξει, θα είστε οι πρώτοι που θα το μάθετε. Δεν έχει προκύψει κάποια εξέλιξη. Η Ρεν είναι ένα πολύ καλό κλαμπ για μένα, μία μεγάλη ομάδα της Ligue 1, είμαι καλά εδώ. Είναι ένα καλό μέρος για να βρίσκομαι. Ακόμα και όταν έφυγα από την Ρεν, δεν είχα την επιθυμία να ψάξω να βρω κάτι στο εξωτερικό, αν και πάντα ήταν ένας ελκυστικός προορισμός για μένα. Δεν έφυγα όμως. Είμαι εδώ. Αγαπώ αυτό το κλαμπ και αισθάνομαι καλά εδώ. Η κατάσταση δεν έχει αλλάξει».

Ο Ντα Σίλβα ρωτήθηκε και για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ κι έδωσε ξεκάθαρα απάντηση: «Δεν έχω ορίσει κάποια καταληκτική ημερομηνία για να απαντήσω, αν και γνωρίζω πολύ καλά ότι δεν θα αποφασίσω κιόλας στα τέλη Αυγούστου. Οι ατζέντηδες μου δουλεύουν την απόφαση, προσωπικά δεν είχα κάποιες επαφές. Δεν θα ήθελα στα 40 μου να πω τι καλά που θα ήταν να είχα παίξει στο εξωτερικό. Αν υπάρχει μία στιγμή για να το κάνω αυτή είναι ίσως τώρα. Αλλά το γεγονός ότι είμαι στην Ρεν αλλάζει πολλά πράγματα. Θα ήθελα να συνεχίσω την καριέρα μου, παίζοντας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις είναι ένας συνολικός και προσωπικός στόχος κάτι που μπορεί να παίξει ρόλο στην απόφαση μου».

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις