Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Νταρουσάφακα – Παναθηναϊκός, Πασκουάλ: “Να παίξουμε τέλεια!”

Νταρουσάφακα – Παναθηναϊκός, Πασκουάλ: “Να παίξουμε τέλεια!”

Για την Κωνσταντινούπολη αναχώρησε ο Παναθηναϊκός, όπου αύριο (3/3, 19:15) θα αντιμετωπίσει την Νταρουσάφακα για την 24η αγωνιστική της Euroleague και ο Τσάβι Πασκουάλ σκέπτεται το τέλειο παιχνίδι…

 Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» υπογράμμισε την κρισιμότητα της αναμέτρησης τόνισε πως χρειάζεται να παίξουν οι “πράσινοι” άψογα σε άμυνα και επίθεση για να φύγουν απο την Τουρκια με το “διπλό”.

Ο Ισπανός δήλωσε πριν από την επιβίβαση της αποστολής στο αεροπλάνο: “Πρέπει να τα πάρουμε όλα βήμα-βήμα για να καταφέρουμε να μπούμε στην τετράδα. Πρέπει να ρίξουμε την ενέργειά μας στο επόμενο παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας. Κάθε παιχνίδι θα είναι κρίσιμο και είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι και για εμάς και για αυτούς. Πρέπει να παίξουμε τέλεια σε άμυνα και επίθεση και να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα και τα ριμπάουντ. Θα παίξουμε σε μία δύσκολη ατμόσφαιρα και πρέπει να μπορέσουμε να το διαχειριστούμε αυτό το γεγονός”.

Ο Κέι Σι Ρίβερς από την πλευρά του δήλωσε: “Η Νταρουσάφακα είναι καλή και επικίνδυνη ομάδα, ειδικά εντός έδρας. Τρέχουν πολύ και πρέπει να τους εμποδίσουμε να κάνουν αυτά που τους αρέσουν, για να τους κερδίσουμε. Για να κερδίσουμε, πρέπει να βρούμε τον τρόπο να ξεκινήσουμε δυνατά και να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας». Για τον στόχο της κατάληψης μίας θέσης στην πρώτη τετράδα, ο Αμερικανός τόνισε ότι «για να καταφέρουμε να μπούμε στις πρώτες 4 ομάδες, πρέπει να βρούμε τρόπο να κερδίσουμε εκτός έδρας. Ελπίζω να τα καταφέρουμε, προκειμένου να έχουμε πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε