Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Ντε Τζέρμπι για ΑΕΚ: «Ιστορικό παιχνίδι για την Μπράιτον»

Ντε Τζέρμπι για ΑΕΚ: «Ιστορικό παιχνίδι για την Μπράιτον»

Ο προπονητής της Μπράιτον Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι, αναφέρθηκε στο προσεχές παιχνίδι του απέναντι στην ΑΕΚ τονίζοντας ότι θα έχει ιστορική σημασία.

Η Μπράιτον συνέτριψε 3-1 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Old Trafford» με τον προπονητή του συλλόγου Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι να αναφέρει πως αισθάνεται τυχερός που βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην αναμέτρηση απέναντι στην ΑΕΚ με τον ίδιο να τονίζει πως πρόκειται για ένα ιστορικό αγώνα.

Τα λόγια του Ντε Τζέρμπι

«Παίξαμε ένα σπουδαίο ματς, αξίζαμε τη νίκη. Ταλαιπωρηθήκαμε πολύ στα πρώτα 15-20 λεπτά, η Γιουνάιτεντ έπαιξε διαφορετικά απ’ ό,τι την είχαμε διαβάσει.

Πρέπει να ομολογήσω ότι αισθάνομαι τυχερός που είμαι προπονητής αυτής της ομάδας. Είναι ένα όνειρο γιατί μου αρέσει πολύ, μου αρέσει να βλέπω την ομάδα μου να παίζει και να δείχνει αυτή την ποιότητα. Με τιμά, είμαι περήφανος για τους παίκτες του.

Η Πέμπτη θα είναι μια ιστορική μέρα για εμάς, καθώς έχουμε ευρωπαϊκή πρεμιέρα. Αυτή η μέρα θα μείνει στη μνήμη μας για πάντα», ήταν, χαρακτηριστικά, τα λόγια του Ιταλού τεχνικού.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις