Τρίτη, 7 Μαΐ
26oC Αθήνα

Ντέιμιαν Λίλαρντ: Το buzzer beater τρίποντο της νίκης των Μπακς, η ατάκα του Γιάννη Αντετοκούνμπο και φωτογραφική Dame Time

Ντέιμιαν Λίλαρντ: Το buzzer beater τρίποντο της νίκης των Μπακς, η ατάκα του Γιάννη Αντετοκούνμπο και φωτογραφική Dame Time
Reuters

Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ έδωσε την νίκη στους Μιλγουόκι Μπακς επί των Σακραμέντο Κινγκς, με το τρίποντο της χρονιάς στο φινάλε της παράτασης (143-142). «Δεν έχω δει τέτοιο buzzer beater από κοντά! Θα βάλει κι άλλα τέτοια» δήλωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ σημείωσε τρίποντο με 1,6 δευτερόλεπτα να απομένουν στην παράταση, καθώς οι Μιλγουόκι Μπακς βρήκαν τον τρόπο να ξεπεράσουν το εμπόδιο των Σακραμέντο Κινγκς με 143-142 (κ.α. 128-128) στο “Fiserv Forum”.

Με αυτό το τρίποντο από τα εννέα μέτρα, ο Ντέιμιαν Λίλαρντ χάρισε στους Μπακς την 15η συνεχόμενη νίκη τους επί των Κινγκς, ξεσηκώνοντας τους οπαδούς.

Η “Dame Time” έκανε ξανά την εμφάνισή της στον μαγικό κόσμο του NBA και όλοι φυσικά αποθέωσαν τον πρωταγωνιστή της βραδιάς. Μάλιστα, αυτή η στιγμή έπρεπε να αποτυπωθεί και στο φωτογραφικό φακό, με όλους τους παίκτες του Μιλγουόκι να ποζάρουν μαζί με τον Λίλαρντ και να κάνουν τη χαρακτηριστική κίνηση.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε με θαυμασμό για τον Ντέμιαν Λίλαρντ μετά το buzzer beater νίκης που πέτυχε για τους Μπακς απέναντι στους Κινγκς.

«Η καλύτερη νίκη μας φέτος ήταν με τους Σέλτικς. Αλλά κι αυτή είναι πολύ σημαντική με τον τρόπο που ήρθε, καθώς χάναμε με έξι σχεδόν ένα λεπτό πριν το τέλος, αλλά καταφέραμε να κερδίσουμε. Πιστεύω πως δεν έπρεπε να φτάσουμε εκεί για να πάρουμε το ματς, αλλά χαίρομαι που τα καταφέραμε έτσι και όλοι ήταν χαρούμενοι. Πρέπει να το απολαμβάνουμε και να ζούμε τη στιγμή δυνατά», τόνισε.

«Είχαμε πέντε δευτερόλεπτα και πήραμε την καλύτερη απόφαση. Το play ήταν για μένα να πάρω την μπάλα και να τη δώσω στον Λίλαρντ. Όμως δεν χρειάστηκε να γίνει έτσι, γιατί ο Dame το έβαλε από το logo. Όταν τον είδα να σηκώνεται και κοιτούσα την μπάλα στον αέρα έλεγα ‘this shit is going in’. Ήταν σαν να παρακολουθούσα όλη τη φάση σε slow motion. Και μετά τον είδα να δείχνει το ρολόι του και τον κόσμο να πανηγυρίζει! Αυτό ήταν το πιο δύσκολο νικητήριο σουτ που έχω δει από κοντά να βάζει κάποιος. Ο Κρις (σ.σ. Μίντλετον) θα νευριάσει… Όλοι στην ομάδα ξέρουμε τι μπορεί να κάνει ο Dame και τον στηρίζουμε. Στα τέλη των αγώνων πάντα τα καταφέρνει. Θα βάλει κι άλλα τέτοια μεγάλα σουτ και του έχουμε εμπιστοσύνη», ανέφερε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις