Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Ντέμης Νικολαΐδης: «Και ο Μουρίνιο να έρθει στην ΑΕΚ τώρα, θα αποτύχει με τέτοιο περιβάλλον»

Ντέμης Νικολαΐδης: «Και ο Μουρίνιο να έρθει στην ΑΕΚ τώρα, θα αποτύχει με τέτοιο περιβάλλον»
youtube

Ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε το ΆρηςΑΕΚ μέσα από την εκπομπή του στα κανάλια novasports, προσπάθησε να εξηγήσει τον τρόπο με τον οποίο ήρθε η μεγάλη ανατροπή των Θεσσαλονικέων, έκανε λόγο για μια looser ομάδα και ανέφερε πως οι παίκτες βρέθηκαν μόνοι, απέναντι στους οπαδούς, χωρίς την προστασία της διοίκησης.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης τόνισε ότι για να έρθει η επιτυχία στην ΑΕΚ, θα πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία που υπάρχει στο σύλλογο, ενώ στάθηκε και στο όφελος που θα έχει για τον Ματίας Αλμέιδα -αλλά όχι για τον «Δικέφαλο» συνολικά- ο αποκλεισμός από την Ευρώπη.

“Ωραίο είναι να λέμε ότι δεν έχει ψυχολογία η ΑΕΚ, ότι είναι loser η ΑΕΚ, δεν μπορεί να κρατήσει το σκορ… Ναι, αλλά αυτό έχει να κάνει με πάρα πολλά ματς φέτος και με μία νοοτροπία που χτίζεται από τα αποτελέσματα, τα οποία δεν παίρνεις δεν παίρνεις. Στο ματς με τον Άρη μπορούμε να μιλήσουμε και μόνο ποδοσφαιρικά. Λέμε όλη την χρονιά ότι η ΑΕΚ έχει θέμα στις σέντρες. Το κλασικό μετά, τα ατομικά λάθη. Ποδοσφαιρικά εξηγείται αυτό που είδαμε. Δεν έχει να κάνει μόνο με τη νοοτροπία. Όλον τον χρόνο δεν μπορεί να διώξει η ΑΕΚ στις σέντρες. Πλήρωσε και τώρα αυτή την αδυναμία” ανέφερε μεταξύ άλλων .

Θα του κάνει καλό του Αλμέιδα η απουσία από την Ευρώπη. Στην ΑΕΚ δεν κάνει καλό, στον Αλμέιδα όμως ναι. Θα έχει χρόνο να φτιάξει μία ομάδα. Αλλιώς θα έπρεπε να κριθεί κατευθείαν, από τα προκριματικά. Θα έχει πάρα πολύ χρόνο. Για την ΑΕΚ είναι πάρα πολύ κακό να τερματίζει πέμπτη. Το θέμα της δεν είναι ένα ματς. Δεν είναι ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα. Οι ομάδες για να δουλευτούν, να έχουν ένα σύστημα, δεν γίνεται να αλλάζουν συνέχεια προπονητές.

Όταν δεν μπορείς να διαχειριστείς τις κρίσεις, όταν φορτώνεις όλα τα προβλήματα στους ποδοσφαιριστές, όταν περιμένει κόσμος στο αεροδρόμιο και δεν υπάρχει ούτε ένα στέλεχος κοντά στους παίκτες. Τι σεβασμό μπορεί να έχει ένας ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ σε έναν άνθρωπο που είναι εκεί; Δεν λέω ότι δεν έχουν ευθύνες οι παίκτες, αλλά μία ομάδα πρέπει να τους προστατεύει. Πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία, ο τρόπος που δουλεύει η ΑΕΚ.

Για την κατάσταση δεν έχει σημασία ο προπονητής. Όποιος και αν έρθει στην ΑΕΚ θα αποτύχει. Και ο Μουρίνιο να έρθει, με αυτό το περιβάλλον που υπάρχει τώρα, θα αποτύχει στην ΑΕΚ.

Δεν έχουν ξεπεράσει τα όρια οι οπαδοί, ο καθένας έχει τη γνώμη του. Σε κάποια από αυτά που λένε συμφωνώ κι εγώ. Δεν είχαμε βία ή επεισόδια, δεν μπορώ να πω κάτι».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις