Σάββατο, 27 Ιουλ.
26oC Αθήνα

Ντέμης Νικολαΐδης: «Ξεχώρισαν Βίντα και Ελίασον στην ΑΕΚ, δεν είχε την ίδια ενέργεια ο Πινέδα»

Ντέμης Νικολαΐδης: «Ξεχώρισαν Βίντα και Ελίασον στην ΑΕΚ, δεν είχε την ίδια ενέργεια ο Πινέδα»
ΦΩΤΟ youtube

Ο Ντέμης Νικολαΐδης έκανε τον απολογισμό της σεζόν στη Super League 1 και στάθηκε στους παίκτες της ΑΕΚ και τις κινήσεις που πρέπει να κάνει η ομάδα του Αλμέιδα για να εμφανιστεί καλύτερη την επόμενη σεζόν.

Στη ανάλυσή του στην εκπομπή Monday FC της Nova, ο Ντέμης Νικολαΐδης τόνισε ότι η ΑΕΚ βρέθηκε κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και με συγγεκριμένες μετεγγραφές μπορεί να καλύψει τα κενά της.

Η ανάλυση του Νικολαΐδη για την ΑΕΚ

«Πέρυσι πήρε νταμπλ, φέτος το έχασε για ένα γκολ, για μια φάση. Αν δεν έμπαινε το γκολ του Σάστρε θα το έπαιρνε η ΑΕΚ. Δηλαδή αν δεν έμπαινε το γκολ εκείνο θα ήταν επιτυχημένος ο Αλμέιδα και τώρα είναι αποτυχημένος; Καλά τα πήγε, θα μπορούσε να είχε πάει και καλύτερα.

Πέρυσι η ΑΕΚ είχε πολλούς παίκτες σε πολύ καλή κατάσταση. Φέτος είχαν κουραστεί. Ο Πινέδα δεν είχε την ίδια ενέργεια. Δεν ξεκουράστηκε καθόλου. Ξεχώρισε ο Βίντα, παρότι η ΑΕΚ αμυντικά δεν ήταν τόσο καλή. Άλλωστε δεν έχει να κάνει με τους δύο στόπερ αυτό. Επίσης ξεχώρισαν ο Ελίασον, ο Αμραμπατ.

Ο Πόνσε επίσης, απλά άργησε να πάρει μπρος. Έλειψε το καλό φίνις του Τσούμπερ, του Γκατσίνοβιτς, του Αραούχο. Ο Αραούχο έδινε το σύνθημα για την πίεση της ΑΕΚ. Έλειψε κι αυτό φέτος. Με υγιή Αραούχο ίσως ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Η ΑΕΚ θέλει λίγες καλές κινήσεις. Δεν είναι μια ομάδα που θέλει πολλές αλλαγές. Γιατί να κάνει πολλές αλλαγές; Θέλει συγκεκριμένες και λίγες αλλαγές».

Ο Ντέμης Νικολαΐδης ανέλυσε φέτος όλα τα παιχνίδια της Super League 1 μέσα από την εκπομπή Monday FC της Nova.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις