Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Ντέμης Νικολαΐδης: «Ο Σέρχιο Αραούχο ήθελε να σκοράρει με τον Ολυμπιακό κι ας έμενε 15 ημέρες έξω»

Ντέμης Νικολαΐδης: «Ο Σέρχιο Αραούχο ήθελε να σκοράρει με τον Ολυμπιακό κι ας έμενε 15 ημέρες έξω»
ΦΩΤΟ youtube

Ο Σέρχιο Αραούχο “έσφιξε τα δόντια” για να αγωνιστεί στο ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακός, καθώς προερχόταν από τραυματισμό, αλλά παρότι σκόραρε δύο φορές, δεν κατάφερε να αποτρέψει την ήττα της ομάδας του.

Ο Αργεντινός επιθετικός της Ένωσης, ήταν πάντως ιδιαίτερα παθιασμένος από πριν την αναμέτρηση και μάλιστα, ο Ντέμης Νικολαΐδης, αποκάλυψε στην εκπομπή Monday FC της Nova, ότι ο ίδιος ο Αραούχο πίστευε ότι θα σκοράρει και ήταν διατεθειμένος ακόμη και να ρισκάρει τον τραυματισμό του, για να τα καταφέρει.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νικολαΐδης ανέφερε: «Τον Αραούχο τον συνάντησα την προηγούμενη Δευτέρα, τον ρώτησα πως ήταν, γιατί ήταν αμφίβολος λόγω τραυματισμού και μου είπε πως πρέπει να παίξει με τον Ολυμπιακό, γιατί θα βάλει γκολ κι ας έμενε μετά 15 μέρες έξω. Τον πίστεψα όταν μου το είπε, ήθελε πάρα πολύ να παίξει».

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής δε, ο Ντέμης Νικολαΐδης ανέλυσε και γενικότερα το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, εξηγώντας τα πλεονεκτήματα των Πειραιωτών, αλλά και τα κέρδη για την Ένωση από το ματς, παρά την ήττα.

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις