Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ντιμπάλα: «Προνόμιο να συνεργαστώ με με τον Μουρίνιο»

Ντιμπάλα: «Προνόμιο να συνεργαστώ με με τον Μουρίνιο»
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Ο Πάολο Ντιμπάλα αποτελεί από το μεσημέρι της Τετάρτης το νέο μετεγγραφικό απόκτημα της Ρόμα, με τον Αργεντινό επιθετικό στις πρώτες του δηλώσεις να πλέκει το εγκώμιο του Ζοζέ Μουρίνιο.

Η Ρόμα βρήκε κερδισμένη στη μάχη με την Ίντερ  απόκτηση του Πάολο Ντιμπάλα, με τον Αργεντινό να υπογράφει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Ρωμαίους.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Ντιμπάλα στάθηκε στην αποφασιστικότητα που έδειξε η Ρόμα για να τον αποκτήσει, ενώ χαρακτήρισε προνόμιο τη συνεργασία με τον νέο προπονητή του Ζοζέ Μουρίνιο.

Οι δηλώσεις Ντιμπάλα 

“Οι μέρες που με οδήγησαν σε αυτήν την υπογραφή ήταν ένα σύνολο πολλών συναισθημάτων: η αποφασιστικότητα και η ταχύτητα με την οποία η Ρόμα έδειξε ότι με ήθελε έκανε τη διαφορά.

Έφτασα σε μία ομάδα που είναι σε άνοδο, σε έναν σύλλογο που συνεχίζει να βάζει όλο και πιο γερές βάσεις για το μέλλον και με έναν προπονητή, τον Ζοζέ Μουρίνιο, με τον οποίο είναι προνόμιο να συνεργάζομαι.

Ως αντίπαλος θαύμασα την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί των τζαλορόσι, ανυπομονώ να τους χαιρετήσω με το φανέλα της Ρόμα”.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις