Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ντίνα Κώνστα: Ο Παναγιώτης Φασούλας την αποχαιρέτησε με την επική σκηνή που του «πέταξε» το κινητό στο κεφάλι

Ντίνα Κώνστα: Ο Παναγιώτης Φασούλας την αποχαιρέτησε με την επική σκηνή που του «πέταξε» το κινητό στο κεφάλι

Ο Παναγιώτης Φασούλας είπε το δικό του “αντίο” στην Ντίνα Κώνστα, χρησιμοποιώντας μία επική σκηνή της τηλεοπτικής “Ντένης Μαρκορά”.

Η Ντίνα Κώνστα έφυγε από τη ζωή την Κυριακή (3/7) σε ηλικία 83 ετών, βυθίζοντας στο πένθος τον καλλιτεχνικό κόσμο κι όχι μόνο. Η Ελληνίδα ηθοποιός αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο, ο οποίος δεν μπορεί να ξεχάσει τον ρόλο της “Ντένης Μαρκορά” που ενσάρκωσε στην τηλεοπτική σειρά «Δύο Ξένοι».

Κατά τη διάρκεια της σειράς, η Ντένη Μαρκορά, η οποία ήταν φανατικός οπαδός του Παναθηναϊκού, είχε βρεθεί στο τμήμα, ύστερα από ένα επεισοδιακό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο μπάσκετ.

Οι κατηγορίες είχαν να κάνουν με το κινητό της τηλέφωνο που είχε «πετάξει» στον ψηλό του Ολυμπιακού, Παναγιώτη Φασούλα, λόγω ενός επιθετικού φάουλ που είχε πάρει ο Έλληνας σέντερ.

Με αυτή την επική σκηνή, ο Παναγιώτης Φασούλας αποχαιρέτησε τη Ντίνα Κώνστα, γράφοντας στo instagram: «Η Ντίνα Κώνστα μας χάρισε εξαιρετικές στιγμές με το ταλέντο της και το χιούμορ της. Είναι βέβαιο ότι θα την βλέπουμε ξανά και ξανά όπως όλους τους μεγάλους ηθοποιούς που έχουν φύγει . Θερμά συλλυπητήρια στους δικούς της».

Δείτε το βίντεο:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panagiotis Fasoulas (@fasoulas.panagiotis)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις