Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ντίνο Μπάτζο για το θάνατο του Τζανλούκα Βιάλι: «Το ντόπινγκ υπήρχε πάντα, φοβάμαι κι εγώ»

Ντίνο Μπάτζο για το θάνατο του Τζανλούκα Βιάλι: «Το ντόπινγκ υπήρχε πάντα, φοβάμαι κι εγώ»

Ο Ντίνο Μπάτζο μίλησε για τον θάνατο του Τζανλούκα Βιάλι και δεν έκρυψε την ανησυχία του μήπως τα συμπληρώματα που λάμβανε αυτός και ο αδικοχαμένος Ιταλός, έχουν συνέπειες.

Ο άλλοτε συμπαίκτης του Βιάλι στη Γιουβέντους, Ντίνο Μπάτζο, προχώρησε σε μία αμφιλεγόμενη δήλωση με αφορμή τον θάνατο του Ιταλού παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, τονίζοντας ότι “θα πρέπει να δούμε αν υπάρχουν επιπτώσεις μακροπρόθεσμα από κάποια συμπληρώματα που παίρναμε”.

«Δεν λέω πως ο καρκίνος στο πάγκρεας που στοίχισε τη ζωή στον Βιάλι ήταν από αυτό, αλλά το ντόπινγκ υπήρχε πάντα. Υπήρχε και στην εποχή μας και θα πρέπει να δούμε τις συνέπειες. Φοβάμαι κι εγώ, αφού συμβαίνει σε πολλούς παίκτες.

Εμείς δεν πήραμε ποτέ παράξενα πράγματα, αλλά θα πρέπει να δούμε αν υπάρχουν επιπτώσεις μακροπρόθεσμα από κάποια συμπληρώματα που παίρναμε. Αν τα αποβάλει ο οργανισμός ή μένουν μέσα μας. Και φυσικά υπάρχει το θέμα των χημικών που χρησιμοποιούνται για το χορτάρι στα γήπεδα, που επίσης θα μπορούσαν να προκαλέσουν προβλήματα», τόνισε ο 51χρονος παλαίμαχος μέσος.

«Έχω φοβερές αναμνήσεις από εκείνον. Ήταν ένας κύριος στα αποδυτήρια, μεγάλη προσωπικότητα και ήθελε πάντα να βοηθά τους νεότερους να γίνονται καλύτεροι. Πάντα είχε έναν καλό λόγο να σου πει. Δυστυχώς έφυγε πολύ νωρίς από κοντά μας», συμπλήρωσε ο Μπάτζο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις