Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Ντίντακ: “Καλή εμπειρία η ΑΕΚ, αλλά…”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Ντίντακ Βίλα είναι απόλυτα ευχαριστημένος από την εμπειρία του στην Ελλάδα, ωστόσο παραδέχεται ότι θα ήθελε πολύ να επιστρέψει στην Ιταλία, για να αποδείξει την αξία του, μετά το αποτυχημένο πέρασμα του από τη Μίλαν.

“Είναι μια καλή εμπειρία αυτή που βιώνω στην Ελλάδα. Από την αρχή ήμουν καλά στην ΑΕΚ. Πήγαμε καλά στο τέλος και προκριθήκαμε στα προκριματικά του Champions League”, δήλωσε αρχικά ο άσος της ΑΕΚ στο Tuttomercato.

Για το πέρασμά του από τη Μίλαν τόνισε: “Ήταν φανταστική εμπειρία. Δεν έπαιξα πολύ, αλλά ήταν πολύ σημαντική εμπειρία. Λυπάμαι που δεν κατάφερα να αποδείξω την αξία μου», ενώ ερωτηθείς αν θέλει να επιστρέψει στην Ιταλία απάντησε: «Θα ήθελα πολύ, πραγματικά, για να αποδείξω την αξία μου”.

Ο Ισπανός αμυντικός αναφέρθηκε και στον σημερινό τελικό του Champions League. “Είναι δυο ισχυρές ομάδες και είναι δύσκολο να πω τι μπορεί να γίνει. Η Γιουβέντους έχει μια σημαντική ευκαιρία απόψε και θα είναι καλά προετοιμασμένοι. Μόντριτς-Ρονάλντο από τη Ρεάλ και Ντιμπάλα-Ιγκουαΐν από Γιουβέντους θα είναι τα κλειδιά. Νομίζω πως θα κερδίσει η Ρεάλ με 2-1”.

Όσο για τις φήμες περί ενδιαφέροντος της Μίλαν για τον Αντρές Ινιέστα; “Είναι δύσκολο. Νομίζω θα παραμείνει στη Βαρκελώνη. Είναι η ομάδα του”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε