Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Ντόνσιτς “καλεί” Αντετοκούνμπο! Περιμένουν τον Greek Freak οι Ντάλας Μάβερικς (pic)

Ντόνσιτς “καλεί” Αντετοκούνμπο! Περιμένουν τον Greek Freak οι Ντάλας Μάβερικς (pic)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν θα υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του με τους Μιλγουόκι Μπακς και το επόμενο καλοκαίρι (του 2021) θα μείνει ελεύθερος για να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο “Greek Freak” έχει ως προτεραιότητα την παραμονή του στο Μιλγουόκι, αλλά μια νέα αποτυχία των Μπακς στη σεζόν που έρχεται, είναι πιθανό να αλλάξει τα δεδομένα για το μέλλον του.

Σύμφωνα με γνωστό ρεπόρτερ του ESPN μάλιστα, οι Ντάλας Μάβερικς έχουν επικεντρώσει το σχεδιασμό τους για φέτος, με το “βλέμμα” στον… ελεύθερο Αντετοκούνμπο, αφού θέλουν να είναι έτοιμοι να του προσφέρουν μια θέση δίπλα στον Λούκα Ντόνσιτς, αν αποφασίσει να φύγει από τα “ελάφια”.

«Οι Μάβερικς θα είναι στην πρώτη γραμμή για να πείσουν τον Γιάννη. Θέλουν έναν τρίτο σταρ. Θέλουν να μείνουν ως έχουν μέχρι το 2021 και δεν περιμένω ότι θα πάρουν κάποιον σπουδαίο παίκτη φέτος. Θα περιμένουν», τόνισε ο Μπράιαν Γουίντχοστ, με τους οπαδούς των Μάβερικς να “ονειρεύονται” ήδη το κορυφαίο ευρωπαϊκό δίδυμο στην ιστορία του μπάσκετ.

The Dallas Mavericks will be “at the front of the line” in an attempt to pursue Giannis in free agency.(per Brian Windhorst)

Gepostet von Basketball Forever am Dienstag, 13. Oktober 2020

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις