Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Ντούσαν Ίβκοβιτς: «Ο Ομπράντοβιτς πήρε μεγάλο ρίσκο»

Ντούσαν Ίβκοβιτς: «Ο Ομπράντοβιτς πήρε μεγάλο ρίσκο»
ΦΩΤΟ Intime

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς εξέπληξε το ευρωπαϊκό μπάσκετ με την απόφασή του να επιστρέψει στην πατρίδα του και να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Παρτιζάν, από την οποία και ξεκίνησε την τεράστια καριέρα του ως προπονητής.

Η απόφασή του ήταν μεγάλο ρίσκο, σύμφωνα και με τον κουμπάρο του και επίσης θρύλο του αθλήματος, Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο οποίος τόνισε όμως στη «Novosti» ότι ο “Ζοτς” δεν έχει τίποτα να χάσει πια με μία τέτοια επιλογή.

Οι δηλώσεις του Ίβκοβιτς για τον Ομπράντοβιτς

«Είχαμε μιλήσει με τον Ομπράντοβιτς πριν πάρει την απόφασή του. Είμαστε κουμπάροι, οπότε έχουμε πολύ καλή σχέση. Του είχα πει ότι είναι μεγάλο ρίσκο να αναλάβει, αλλά από την άλλη θα ήταν πολύ καλό για το μπάσκετ της χώρας μας. Ο Ζέλικο λατρεύει την Παρτίζαν και αυτό αποδείχθηκε».
Για το αν έχει να χάσει κάτι ο Ομπράντοβιτς: «Δεν νομίζω ότι θα χάσει κάτι. Τι έχει να χάσει; Ο Ζοτς έχει πλούσια ιστορία με πολλούς τίτλους και δεν έχει κάτι να χάσει. Είμαι σίγουρος για τη δουλειά που κάνει και μόνο να βοηθήσει μπορεί την Παρτίζαν και το μπάσκετ. Ο Ζέλικο, επίσης, πιστεύει ότι το Βελιγράδι μπορεί να έχει δύο ομάδες στην Ευρωλίγκα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις