Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Ντρέιμοντ Γκριν: Βαριά τιμωρία στον παίκτη των Γουόριορς για το κεφαλοκλείδωμα στον Ρούντι Γκομπέρ

Ντρέιμοντ Γκριν: Βαριά τιμωρία στον παίκτη των Γουόριορς για το κεφαλοκλείδωμα στον Ρούντι Γκομπέρ
Reuters

Το ΝΒΑ δεν άφησε να περάσει ατιμώρητη την τραγική κίνηση του Ντρέιμοντ Γκριν στο Γουόριορς – Τίμπεργουλβς, εξηγώντας ότι το ιστορικό αντιαθλητικής συμπεριφοράς του παίκτη έπαιξε ρόλο στη συγκεκριμένη ποινή.

Το ΝΒΑ τιμώρησε τον φόργουορντ/σέντερ των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, Ντρέιμοντ Γκριν με πέντε αγώνες χωρίς πληρωμή για «κλιμάκωση διαμάχης εντός γηπέδου» στον αγώνα της Τρίτης (15.11.2023) με τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Ο Γκριν, ένας από τους τρεις παίκτες που αποβλήθηκαν μετά από σύρραξη κατά τη διάρκεια του αγώνα, τιμωρήθηκε επειδή «άρπαξε βίαια» τον Ρούντι Γκόμπερ από τον λαιμό «με αντιαθλητικό και επικίνδυνο τρόπο», δήλωσε ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος του NBA, Τζο Ντούμαρς.

Ο Ντούμαρς είπε ότι το ιστορικό αντιαθλητικής συμπεριφοράς του Γκριν έπαιξε ρόλο στο μέγεθος της τιμωρίας.

Οι Κλέι Τόμπσον και Τζέιντεν ΜακΝτάνιελς, οι οποίοι επίσης αποβλήθηκαν από τον αγώνα, θα χρειαστεί να πληρώσουν πρόστιμο 25.000 δολαρίων όπως και ο Γκομπέρ για τους ρόλους τους στο περιστατικό.

Ο Γκριν θα χάσει δύο αγώνες με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και έναν με τους Χιούστον Ρόκετς, τους Φοίνιξ Σανς και τους Σαν Αντόνιο Σπερς ενώ η τιμωρία θα του κοστίσει 769.970 δολάρια!

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SportsCenter (@sportscenter)

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις