Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

ΝΒΑ: Ρεκόρ κρουσμάτων κορονοϊού στη Φλόριντα! Η πολιτεία που θα συνεχιστεί η σεζόν

ΝΒΑ: Ρεκόρ κρουσμάτων κορονοϊού στη Φλόριντα! Η πολιτεία που θα συνεχιστεί η σεζόν

Την ώρα που η επανεκκίνηση του ΝΒΑ βρίσκεται στον… αέρα, λόγω των αμφιβολιών που έχουν οι παίκτες, τα κρούσματα που παρατηρούνται στην Φλόριντα (η σεζόν έχει προγραμματιστεί να συνεχιστεί στο Ορλάντο) βάζει ένα νέο… πονοκέφαλο στους ανθρώπους της Λίγκας.

Μπορεί η επανεκκίνηση του ΝΒΑ στις 31 Ιουλίου να υπερψηφίστηκε από τις ομάδες της Λίγκας, αλλά η επιστροφή στη… δράση φαίνεται πως παραμένει στον “αέρα”.

Οι αμφιβολίες αρκετών παικτών του ΝΒΑ για την επανέναρξη του πρωταθλήματος (φοβούνται πως θα αποσπαστεί η προσοχής της κοινής γνώμης από το αντιρατσιστικό κίνημα “Black Lives Matter”) δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπίσει ο κομισάριος Άνταμ Σίλβερ.

ΗΠΑ: Δεύτερη συνεχόμενη μέρα με κάτω από 400 νεκρούς από κορονοϊό – Εκτίμηση για 200.000 θανάτους

Οι αθλητές ανησυχούν και για την υγεία τους λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, με τα τελευταία στοιχεία να δικαιολογούν τις συγκεκριμένες σκέψεις. Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, ανακοινώθηκε ρεκόρ κρουσμάτων κορονοϊού στη Φλόριντα, κάτι που μπορεί να επηρεάσει και το ΝΒΑ.

Ο αριθμός των ανθρώπων που προσβλήθηκαν από τον κορονοϊό στην πολιτεία ήταν 2.783, ενώ ο συνολικός αριθμός έχει ανεβεί στους 80.000. Μάλιστα, υπάρχει εκτίμηση πως θα αυξηθούν και άλλο τα κρούσματα τις επόμενες μέρες.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις