Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο 4χρονος παιχταράς από την Σουηδία που σκοράρει με κάθε τρόπο

Ο 4χρονος παιχταράς από την Σουηδία που σκοράρει με κάθε τρόπο
youtube

Ο πατέρας του 4χρονου Νόα, έφτιαξε ένα γηπεδάκι του τένις στο υπόγειο του σπιτιού, με την ελπίδα το παιδί του να αγαπήσει το συγκεκριμένο άθλημα. Ο πιτσιρικάς από τη Σουηδία, όμως, όχι μόνο στράφηκε στο ποδόσφαιρο αλλά έδειξε μεγάλη ικανότητα.

Ο 38χρονος Ρίκαρντ Μπεργκ από την Σουηδία δεν είχε και μεγάλη… επαφή με το ποδόσφαιρο. Ήλπιζε ο γιος του, Νόα, να στραφεί προς το τένις και προσπάθησε να τον… σπρώξει προς αυτή την κατεύθυνση, φτιάχνοντας στο υπόγειο τους σπιτιού του ένα μικρό γήπεδο.

Το 4χρονο πιτσιρίκι, όμως, φαίνεται πως «μαγεύτηκε» από την ποδοσφαιρική «θεά» και μάλιστα την κάνει να τον… υπακούει με πρωτοφανή -για την ηλικία του- τρόπο.

Ο μικρός Νόα λάτρευε από πολύ νωρίς να κλωτσάει κάθε είδους μπάλες, ο πατέρας του αποφάσισε να του δώσει μερικές του ποδοσφαίρου και το εντυπωσιακό αποτέλεσμα «βγήκε» στο TikTok και έγινε viral.

Ο πιτσιρικάς «παστελώνει» την μπάλα, στέλνοντας την όπου θέλει, ακόμα και όταν έχει εμπόδια μπροστά από το τέρμα.

«Παρακολουθώ μεγάλους αγώνες ποδοσφαίρου αλλά δεν παίζω ο ίδιος. Ήθελα αν μη τι άλλο να παίζει τένις – γι’ αυτό έφτιαξα ένα γήπεδο τένις στο υπόγειο! Ο Noah απέκτησε την αγάπη του για το ποδόσφαιρο μόνος του και οι ικανότητές του είναι όλες δικές του» έχει δηλώσει σχετικά ο πατέρας του μικρού Νόα.

«Δεν έχει ακόμα κάποιο αγαπημένο κόλπο, απλά του αρέσει να βάζει γκολ! Αυτό που κάνει καλύτερα για την ηλικία του είναι τα βολέ – είναι πολύ, πολύ καλός σε αυτά.

Θα τον υποστηρίζω πάντα όσο μπορώ. Αν θέλει να παίξει ποδόσφαιρο θα προπονούμαι μαζί του όσο θέλει. Με τον ίδιο τρόπο που αν θέλει να παίξει πιάνο, μπορώ να αρχίσω να κάνω μερικά μαθήματα πιάνου για να τον βοηθήσω και να συμμετέχω σε αυτό που θέλει» πρόσθεσε, ενώ χαρακτήρισε «καταπληκτική» την ανταπόκριση των video που έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο, λέγοντας ότι χιλιάδες άνθρωποι από όλο τον κόσμο έδειξαν αγάπη για τον Νόα και τα ταλέντα του.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις