Τετάρτη, 8 Μαΐ
19oC Αθήνα

Ο Tσιτσιπάς παραδέχθηκε τoν Ζβέρεφ και αποχαιρέτισε το αγαπημένο του Ακαπούλκο (pic)

Ο Tσιτσιπάς παραδέχθηκε τoν Ζβέρεφ και αποχαιρέτισε το αγαπημένο του Ακαπούλκο (pic)
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς παραδέχθηκε πως ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ επικράτησε δίκαια στον τελικό του ATP 500 στο Ακαπούλκο και λίγο αργότερα έστειλε το δικό του αποχαιρετιστήριο μήνυμα στη μεξικανική πόλη μέσα από τα social media.

O Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε με 6-4,7-6 από τον Αλεξάντερ Σβέρεφ στον συναρπαστικό τελικό του Abierto Mexicano, μετά 2 ώρες και 19 λεπτά αγώνα. Ο Ελληνας πρωταθλητής, που μετράει έξι ήττες σε ισάριθμους τελικούς ATP 500, οκτώ ήττες σε συνολικά 14 τελικούς καριέρας, παραδέχθηκε την ανωτερότητα του Γερμανού αντιπάλου του
«Έκανα ό, τι μπορούσα, αλλά ο Άλεξ ήταν ανώτερος», είπε ο 22χρονος Ελληνας πρωταθλητής. «Παίρνω αυτήν την εβδομάδα πολύ θετικά. Νομίζω ότι είναι υπέροχο να παίζεις με τόσο ένταση και σε τέτοιο επίπεδο. Ήμουν πολύ κοντά για άλλη μια φορά για να κερδίσω αυτόν τον τίτλο, αλλά ήταν η μέρα…Έπαιξα καλά», πρόσθεσε.

Λίγο αργότερα μάλιστα δημοσίευσε μία ανάρτησή του στα social media, όπου αποχαιρέτισε στα ισπανικά το Ακαπούλκο και τόνισε παραμένει θετικός στις δύσκολες στιγμές. 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις