Τετάρτη, 8 Μαΐ
20oC Αθήνα

Ο Αϊζάια Τόμας απάντησε στον Τσαρλς Όκλεϊ για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Σταματήστε όλοι, θα κάρφωνε πάνω σας στα 80s και το 3020»

Ο Αϊζάια Τόμας απάντησε στον Τσαρλς Όκλεϊ για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Σταματήστε όλοι, θα κάρφωνε πάνω σας στα 80s και το 3020»
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει κερδίσει πια το σεβασμό σε όλο το NBA, αλλά δεν έχουν εκλείψει και κάποια σχόλια εναντίον του από τα ΜΜΕ και πρώην παίκτες του αθλήματος στις ΗΠΑ.

Ένας από αυτούς, ο Τσαρλς Όκλεϊ, θέλησε να… υποβαθμίσει τον “Greek Freak” και δήλωσε τα εξής: «Μετά από ό,τι έκανε πέρσι, με κέρδισε. Τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά όμως στα 80s και στα 90s. Θα τον υποχρέωναν να κάνει τζαμπ-σουτ, δεν θα μπορούσε να κάνει αυτά που κάνει τώρα, να τελειώνει τη φάση με eurostep και όλα αυτά. Στην εποχή μου, θα ερχόταν από τον πάγκο!».

Η απάντηση δεν άργησε όμως να έρθει, όχι φυσικά από τον ίδιο τον Αντετοκούνμπο, αλλά από έναν θρύλο του NBA, τον δύο φορές πρωταθλητή και MVP των τελικών, Αϊζάια Τόμα, ο οποίος και χρησιμοποίησε απόλυτα αποθεωτικά λόγια για τον ηγέτη των Μιλγουόκι Μπακς.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε στο TNT τα εξής: «Υπήρχε τότε ένας παίκτης, ο Ραλφ Σάμπσον, ο οποίος πριν τους τραυματισμούς του, κάρφωνε πάνω από όλους σας τότε. Ο Γιάννης είναι ο σημερινός Ραλφ Σάμπσον. Είναι μεγαλύτερος, πιο γρήγορος, πιο δυνατός.

Μπορείς να τα λες όλα αυτά γιατί δεν παίζεις πια, γιατί έχεις γκρίζα μαλλιά, κάθεσαι στο περιθώριο καπνίζοντας ένα πούρο και μιλώντας για το τι έκανες, αλλά ο Γιάννης θα σε… κυνηγούσε κάθε φορά. Μπορεί να τον χτυπήσεις δυνατά, αλλά αφού τον χτυπήσεις δυνατά, δεν έχεις παιχνίδι. Θα κάρφωνε πάνω από τον Όκλεϊ και κάθε άλλον. Σταματήστε όλοι. Δεν θα δούμε ποτέ τέτοιο τύπο σαν τον Γιάννη. Δώστε του τα credit. Θα κυνηγούσε οποιονδήποτε στις δεκαετίες του ’80, του ’90, του ’00, το 3020 όταν φτάσουμε εκεί».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις