Κυριακή, 5 Μαΐ
22oC Αθήνα

Ο Αλαφουζός συμφωνεί με τις προτάσεις Μελισσανίδη-Σαββίδη!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Γιάννης Αλαφούζος δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στη συνάντηση των ιδιοκτητών των ομάδων της Superleague, λόγω ενός σοβαρού προβλήματος. Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού ενημερώθηκε από τους εκπροσώπους του “τριφυλλιού” για τα όσα συζητήθηκαν και έκανε αποδεκτές τις προτάσεις των Μελισσανίδη-Σαββίδη και όχι μόνο.

Ο Αλαφούζος είναι σύμφωνος με την πρόταση του προέδρου του Παναιτωλικού κ. Κωστούλα περί άμεσης αποχώρησης από το ποδόσφαιρο όλων των ατόμων που διώκονται ποινικά, αλλά και με την πρόταση να δίνουν οι ιδιοκτήτες των ΠΑΕ την έγκρισή τους για την τελική λίστα των διαιτητών και όχι των παρατηρητών.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού συμφωνεί ακόμα με την πρόταση του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος υποστήριξε πως πρέπει να συγκεντρώνεται ένα ποσό, το οποίο θα δίδεται στους διαιτητές, προκειμένου να αυξάνεται ο μισθός τους και να είναι ανεξάρτητοι, ενώ έκανε αποδεκτή και την πρόταση του Δημήτρη Μελισσανίδη που υποστήριξε πως το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος μπορεί να ανέβει, εφόσον ένα μεγάλο μέρος των κερδών του πρωταθλητή Ελλάδος από το Τσάμπιονς Λιγκ να πηγαίνει στις αδύναμες ομάδες.

Όσον αφορά τον Γιώργο Μποροβήλο, οι άνθρωποι του “τριφυλλιού” δεν επιθυμούν την παρουσία του στην επιτροπή που συστήθηκε, καθώς είναι ένας παράγοντας που διώκεται ποινικά.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε