Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Ο Αλέξης Τζόρβας αποσύρθηκε από τη δράση κι έγινε αγρότης

Ο Αλέξης Τζόρβας αποσύρθηκε από τη δράση κι έγινε αγρότης

Ο Αλέξης Τζόρβας καλλιεργεί ελιές και αμπέλια και έχει πλέον τη δική του παραγωγή.

Ο πρώην τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδας, Αλέξης Τζόρβας, κρέμασε τα γάντια του κι έβαλε αυτά της αγροτιάς.  Καλλιεργεί ελιές και αμπέλια και έχει πλέον τη δική του παραγωγή στη Λακωνία. 

Έπειτα από μία σημαντική ποδοσφαιρική καριέρα σε Ελλάδα κι Ιταλία, ο Αλέξης Τζόρβας αποφάσισε να γίνει αγρότης και φαίνεται ότι τα πηγαίνει περίφημα και στο νέο επάγγελμα του.

Δείτε το βίντεο:

Η πορεία του Αλέξη Τζόρβα

Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και το 2001 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα. Κατά καιρούς δόθηκε δανεικός σε διάφορες ομάδες μικρότερων κατηγοριών (Άγιος Νικόλαος, Μαρκό και Θρασύβουλος). Τη μοναδική του συμμετοχή με τον Παναθηναϊκό, στην πρώτη του θητεία στο “τριφύλλι”, την πραγματοποίησε την τελευταία αγωνιστική της περιόδου 2006-07.

Το καλοκαίρι του 2007 μεταγράφηκε στον ΟΦΗ και παρά το γεγονός ότι στην αρχή κατακρίθηκε έντονα από τους οργανωμένους οπαδούς της κρητικής ομάδας, στη συνέχεια πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις, που είχαν ως αποτέλεσμα την κλήση του στην Εθνική Ελλάδας από τον ομοσπονδιακό προπονητή Ότο Ρεχάγκελ.

Το επόμενο καλοκαίρι (2008) επέστρεψε στον Παναθηναϊκό και την επόμενη τριετία καθιερώθηκε ως βασικός. Στο ξεκίνημα της προετοιμασίας για την περίοδο 2011-12, μετά την αποχώρηση του Τζιμπρίλ Σισέ και του Ζιλμπέρτο Σίλβα, έγινε ο τρίτος αρχηγός της ομάδας, προσωρινά όμως καθώς στις 26 Αυγούστου 2011 αποχώρησε, υπογράφοντας στην Παλέρμο, ενώ το καλοκαίρι του 2012 συνέχισε την καριέρα του στην Τζένοα.

Τον Ιούλιο του 2013 έμεινε ελεύθερος από την Τζένοα και υπέγραψε στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Την 1η Σεπτεμβρίου 2014 συμφώνησε με την ινδική Νορθ Ιστ Γιουνάιτεντ υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας τετράμηνης διάρκειας, το οποίο ολοκληρώθηκε τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους με τον αποκλεισμό του συλλόγου από τα play-off της ινδικής λίγκας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις