Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ο Αμπέλ Φερέιρα πήγε την Παλμέιρας σε δεύτερο σερί τελικό στο Κόπα Λιμπερταδόρες

Αποθέωση για Φερέιρα στην Παλμέιρας
ΦΩΤΟ Reuters

Ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα, συνεχίζει να γράφει ιστορία στο ποδόσφαιρο της Λατινικής Αμερικής καθώς οδήγησε την Παλμέιρας σε δεύτερο σερί τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες, όπου η βραζιλιάνικη ομάδα θα υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε πέρυσι.

Η Παλμέϊρας θα υπερασπισθεί το τρόπαιο που κατέκτησε πέρυσι, καθώς προκρίθηκε στον τελικό του Copa Libertadores. Η ομάδα του -πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ- Αμπελ Φερέιρα, απέσπασε ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Ατλέτικο Μινέϊρο, στο Μπέλο Οριζόντε και σε συνδυασμό με την «λευκή» ισοπαλία στο πρώτο ματς «σφράγισε το εισιτήριο» για τον τελικό.

Ο Βάργκας, άνοιξε το σκορ στο 52ο λεπτό κι έδωσε ελπίδες στους γηπεδούχους, όμως το γκολ του Ντουντού στο 68` «έστειλε» την Παλμέιρας στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Νότιας Αμερικής. Αντίπαλος της Παλμέιρας στην διεκδίκηση του τροπαίου, θα είναι η νικήτρια από το «ζευγάρι» ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα από τον Ισημερινό και την Φλαμένγκο, με τους Βραζιλιάνους να έχουν το προβάδισμα μετά την νίκη τους με 3-1 στον πρώτο ημιτελικό.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις