Παρασκευή, 3 Μαΐ
23oC Αθήνα

Ο απίστευτος λόγος που απολύθηκε ο Αλέκος Αλεξανδρής!

ΦΩΤΟ Eurokinissi (Aρχείο)
ΦΩΤΟ Eurokinissi (Aρχείο)

Στο… ψάξιμο για νέο προπονητή βρίσκεται ο ΠΟ Ελασσόνας, που απέλυσε τον Αλέκο Αλεξανδρή, ενώ κάλεσε όλους τους παίκτες της ομάδας σε απολογία!

Σύμφωνα με όσα διαρρέονται, αλλά και με όσα αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΟ Ελασσόνας, ο Αλέκος Αλεξανδρής και οι παίκτες της ομάδας έβαλαν στην.. άκρη την οδηγία της διοίκησης -είχε αποφασίσει την διακοπή των αγωνιστικών δραστηριοτήτων- και έδωσαν πριν από λίγες ημέρες φιλικό παιχνίδι με την Καστοριά.

Αυτό δεν άρεσε στην διοίκηση του ΠΟ Ελασσόνας -αγωνίζεται στην 1η κατηγορία της ΕΠΣ Λάρισας- κι έτσι προχώρησε στην απόλυση του Αλέκου Αλεξανδρή.

“Η διοίκηση του Π.Ο.Ελασσόνας ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Αλέξη Αλεξανδρή. Τον ευχαριστούμε για τις υπηρεσίες του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του. Επίσης, καλούνται σε απολογία οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου, που συμμετείχαν σε φιλικό αγώνα στην Καστοριά, διότι αγνόησαν απόφαση της διοίκησης” αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΟ Ελασσόνας, που συνεργαζόταν με τον Αλέκο Αλεξανδρή από τον περασμένο Νοέμβριο.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε