Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ο Άρης άφησε… υποσχέσεις στη φιλική ήττα από Σάλκε

Ο Άρης άφησε… υποσχέσεις στη φιλική ήττα από Σάλκε
Intime

Είχε εξαιρετική εικόνα και έχασε αρκετές ευκαιρίες να σκοράρει. Ο… νέος Άρης του Μίχαελ Ένινγκ ηττήθηκε με 1-0 από τη Σάλκε, σε φιλικό προετοιμασίας στην Αυστρία.

Τα πήγε πολύ καλά στο πιο δύσκολο -μέχρι σήμερα- “τεστ” που έδωσε. Ο Άρης ηττήθηκε με 1-0 από τη Σάλκε, σε φιλικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στην Αυστρία, έχοντας όμως εντυπωσιακή απόδοση στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα.

Οι «βασιλικοί μπλε» είχαν την μπάλα στην κατοχή τους περισσότερη ώρα, ωστόσο ο Άρης ήταν πιο απειλητικός. Οι Θεσσαλονικείς έχασαν αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Ραλφ Φέρμαν και το… πλήρωσαν με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου. Ο νεοεισελθών Αχμέντ Κουτούκου με ατομική ενέργεια και ωραίο πλασέ «νίκησε» τον Κουέστα, ανοίγοντας το σκορ στο 47΄.

Στη συνέχεια και πάλι ο Φέρμαν είπε «όχι» σε σουτ του Φετφατζίδη (54΄) και κεφαλιά του Μαντσίνι (59΄), ενώ ενδιάμεσα τη δική του… απάντηση έδωσε ο Κουέστα που απέκρουσε εντυπωσιακά τη δυνατή κεφαλιά του Ματίγια Νάσταζιτς (56΄). Το ματς ολοκληρώθηκε με ένα σουτ του σκόρερ Κουτούκου, το οποίο πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κουέστα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Σάλκε (Ντέιβιντ Βάγκνερ): Φέρμαν, Ρούντι (76’ Μπέκερ), Καμπάκ, Νάστασιτς (68’ Τιό), Οτσίπκα (76’ Μεντίλ), Σταμπουλί (61’ Μπουγελάμπ), Σερντάρ, Μπενταλέμπ (46’ Ματοντό), Μποντζογκάν (46’ Χαρίτ), Ουτ, Σκρζίμπσκι (46’ Κουτουτσού).

Άρης (Μίχαελ Ένινγκ): Κουέστα, Ρόουζ (61’ Μαρμαρίδης), Μπαγκαλιάνης (75’ Δεληζήσης), Ντάτκοβιτς, Γκάνεα (61’ Σενγκέργκης), Σάσα, Τζέγκο, Σάκιτς (61’ Μπερτόγλιο), Γκάμα, Φετφατζίδης (75’ Μαρτίνες), Μαντσίνι (61’ Λόπεθ).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις