Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Ο Άρης ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του Χουλιάν Κουέστα

Ο Άρης ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του Χουλιάν Κουέστα
ΦΩΤΟ Intime

Παίκτης του Άρη θα παραμείνει ο Χουλιάν Κουέστα, καθώς ανακοινώθηκε και επίσημα η ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, μέχρι το 2024.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας αγωνίζεται στους “κίτρινους” από το 2018 και με το νέο διετές του συμβόλαιο θα παραμείνει… κάτοικος “Βικελίδης” για δύο ακόμη χρόνια και 6 συνολικά.

Ο 31χρονος Κουέστα ήταν ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας με τον Χερμάν Μπούργος στον πάγκο και ο Αργεντινός τεχνικός άναψε το “πράσινο φως” για την παραμονή του.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου του Julian Cuesta για δύο χρόνια.

Ο 31χρονος Ισπανός τερματοφύλακας -ο οποίος την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε ήταν πρώτος στη σχετική λίστα, διατηρώντας 14 φορές ανέπαφη την εστία της ομάδας μας στο πρωτάθλημα Super League Interwetten- βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2024.

Μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, ο Julian Cuesta δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΡΗΣ:

«Είμαι χαρούμενος που ανανέωσα το συμβόλαιό μου με τον ΑΡΗ. Είμαι αρκετά χρόνια στην ομάδα, έχω δεθεί μαζί της και ήθελα να παραμείνω.

Τόσο εγώ όσο και η οικογένειά μου νιώθουμε τη Θεσσαλονίκη σαν το σπίτι μας και χαιρόμαστε που βρισκόμαστε εδώ.

Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη τους, αλλά και τον κόσμο του ΑΡΗ για την αγάπη του προς το πρόσωπό μου.

Υπόσχομαι ότι θα είμαι ακόμη πιο δυνατός του χρόνου και θα ήθελα να κατακτήσω έναν τίτλο με την ομάδα γιατί πραγματικά το αξίζει».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις