Παρασκευή, 3 Μαΐ
18oC Αθήνα

Ο Άρης επικράτησε 3-1 του Εθνικού Άχνας σε φιλική αναμέτρηση με τον Γιακούμπ Μπραμπέτς να αποχωρεί τραυματίας

Ο Άρης επικράτησε 3-1 του Εθνικού Άχνας σε φιλική αναμέτρηση με τον Γιακούμπ Μπραμπέτς να αποχωρεί τραυματίας

Η ομάδα του Άρη μπορεί να πήρε την φιλική νίκη με 3-1 απέναντι στον Εθνικό Άχνας, ωστόσο οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται σε αναμμένα κάρβουνα σχετικά με την κατάσταση του Γιακούμπ Μπραμπέτς, ο οποίος αποχώρησε υποβασταζόμενος από το φιλικό.

Οι παίκτες του Απόστολου Τερζή δεν βρήκαν το παραμικρό εμπόδιο απέναντι στην Κυπριακή ομάδα και κατάφεραν να πάρουν μια εύκολη και ξεκούραστη νίκη.

Το σκορ άνοιξε στο 13ο λεπτό ο Ρουπ, ο οποίος είδε τον Πάλμα να του δίνει ένα έτοιμο γκολ έπειτα από μια όμορφη ατομική προσπάθεια.

Λίγο πριν την λήξη του πρώτου μέρους ο Άρης διπλασίασε τα τέρματα του, αυτή την φορά με τον Γκρέι, με τον έμπειρο επιθετικό να κάνει ένα όμορφο πλασέ για να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Στο δεύτερο μέρος ο κορυφαίος παίκτης των «κίτρινων» Νταρίντα, έπειτα από μια ωραία προσπάθεια έκανε ένα πολύ καλό σουτ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή για να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Από εκεί και έπειτα οι γηπεδούχοι κατέβασαν ταχύτητα, με τον Τερζή μάλιστα να κάνει αρκετές αλλαγές.

Από την πλευρά του ο Εθνικός Άχνας στο 54ο λεπτό μείωσε σε 3-1 με τον Ηλία, σκορ που έμεινε αμετάβλητο ως το τέλος του φιλικού.

Μοναδικό μελανό σημείο σε όλο το φιλικό αποτελεί αναμφίβολα τον τραυματισμό του Μπράμπετς στο 18ο λεπτό, με τον έμπειρο στόπερ να κάνει την Παρασκευή (21/07) μαγνητική προκειμένου να ξεκαθαριστεί η κατάσταση του.

Οι συνθέσεις:

Άρης(Απόστολος Τερζής): Χουτεσιώτης, Οντουμπάτζο (Εμπακατά 46′), Φαμπιάνο, Μπράμπετς (Αηδόνης 18′), Ματαρίτα (Φεράρι 46′), Ζουλ (Πάβισιτς 58′), Ρουπ (Τζούρασεκ 46′), Νταρίντα (Ντουκουρέ 57′), Πάλμα (Κίκε Σαβέριο 46′), Μενέντες (Κάρλσον 46′), Γκρέι (Χριστοδουλόπουλος 46′)

Εθνικός Άχνας (Άνχελ Λόπεθ): Μάρκοβιτς, Φιάκας, Ακσεντίγεβιτς, Περατικός, Λομοτέϊ, Ιριόντο, Σπιρόφσκι, Ντάζιτς, Λίπσκι, Ηλία, Χριστοφή.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις