Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Ο Άρης τελειώνει τον Ζερβίνιο

Ο Άρης τελειώνει τον Ζερβίνιο

Παρελθόν από τον Άρη αναμένεται να αποτελέσει ο Ζερβίνιο. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις για την πρόωρη λύση της συνεργασίας τους

Ο Άρης ανακοίνωσε την αποστολή του για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και ο Ζερβίνιο δεν ήταν ανάμεσα στις επιλογές του Πάρντιου.

Οι Θεσσαλονικείς δεν έμειναν ικανοποιημένοι από την προσφορά του 35χρονου Ιβοριανού στην ομάδα, με αποτέλεσμα οι δύο πλευρές να πάρουν πρόωρο διαζύγιο.

Ο Ζερβινιό πραγματοποίησε 11 συμμετοχές στη Super League με τον Άρη, έχοντας απολογισμό ένα γκολ στο παιχνίδι με τον Ιωνικό. 

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης για την αποστολή του αγώνα με τον Παναιτωλικό:

Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό (29/12), στο πλαίσιο της 15ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης (18:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Σιαμπάνης, Brabec, Fabiano Leismann, Iturbe, Mateo Garcia, Manu Garcia, Doukoure, Gray, M’Bakata, Rodriguez, Etebo, Camacho, Mancini, Dabo, Luis Palma, Peersman, Mazikou, Odubajo, Σγούρος.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Nkoulou (τραυματίας), Hajrovic, Μαρμαρίδης, Τανούλης, Παναγίδης, Χατζηιωάννου, Καρακασίδης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις